- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pachenkoooo
tag
Üdv
Tanácsra lenne szükségem.
Van egy Asus s200e netbook-unk, aminek egyik napról a másikra elment a képe. Ez pár hónapja történt, fehér az egész kép, nem látni rajta semmit enyhe vízszintes csikozása van. 3 dolog merült fel bennem, add1 tönkrement a kijelző, add2 esetleg a szalagkábel szakadt el add3 integrált videokártya ment tropára, egyértelműen erre gondoltam, így nem foglalkoztunk vele, vettünk másik gépet Viszont, most ahogy otthon voltunk belém nyilalt, hogy miért nem nézem meg monitoron, vagy tv-n, hogy hátha produkál valamit. Így is lett, tökéletesen fut rajta minden, tv-re kötve látszik. Elvittem azervizeshez helyben ahol lakom, elvileg egy jóhírű szervizbe, "amit ők mondanak az biztosan úgy van" hírű szervízről van szó. Otthagytam, megegyeztünk, hogy feltárják a hibát, hogy kábel vagy kijelző probléma és újra is rakja rá a windows-t. Eljöttem, 10 perccel később hívás, "hello, a szerviz vagyok, megmozgattam a szalagkábel és van kép. Akkor most csináljak neki valamit?" Mondtam ,hogy akkor gondolom a kábel a hibás, cserélje ki, tegyen rá oprendszert és annyi. Oké, persze 2 nap lehet érte jönni stb stb. Eltelt 1 hét, majd hívtak, hogy ők ennek a gépnek nem tudnak mit csinálni, hol bekapcsol, hol nem, hol van kép hol nem, mit csináljanak vele? Ház mondom ti vagytok a szerviz, gondolná az ember meg tudnak javítani egy gépet. 100 szónak is egy a vége, színvonalasan visszakaptam a gépet egy tescos szatyorban, mindenféle javítás nélkül ugyan abban az állapotban, ahogy leadtam.
Mivel továbbra is kábel hibára gyanakodtak, rendeltem egy kijelző szalagkábelt a neten, plusz egy műanyag szerszámot a szereléshez. Tegnap szét is szedtem a gépet teljesen, youtube a barátod segítséggel. Kicseréltem a kábelt, viszont a hiba továbbra is fennáll.
Ugyan úgy, változatlanul. Megnéztem a neten, lehet venni külön LCD-t és külön touch screen a géphez. Újra tv-re kötöttem, hogy kiderítsem a touch screen működik-e. A gép azon kívül hogy lassú tökéletesen ad képet, minden működik, érintéseket érzékeli. Jól sejtem, hogy az LCD hibás csak ? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest