- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeeza
csendes tag
válasz
Dell XPS #6145 üzenetére
Szia! Semmiség! Megígértem,hogy megírom a hiba forrását! De ha már itt tartunk érdeklődhetem tőled, hogy milyen memóriát vegyek szerinted? 1066 cl7 vagy 1333 cl9? Melyik a gyorsabb a gépben,mert ezt nem vágom! Remélem nem baj ha itt kérdeztem meg! Köszi előre is! Üdv!
-
geeeza
csendes tag
Na szia Dell XPS! Képzeld a Ram halt meg a gépben! Kicseréltük és szerencsére minden tökéletesen működik! Köszi még egyszer a segítséget!
-
geeeza
csendes tag
Azt nem tudom,mert otthagytam,mára elég volt!De a telepítő nem fut le mert hibára hivatkozik!
Utána elindult valahogy a memóriateszt és egyből ki volt írva hogy valamilyen hardveres probléma van és forduljak a gép gyártójához! De szerintem a memteszt sem futott le mert fagyva volt mikor ránéztem! Holnapra ígért haver hogy a memóriát és a vinyót meg tudjuk nézni,mert van memóriája és olyan külső vinyóolvasója! Majd jelentkezem! Köszi! Üdv! -
geeeza
csendes tag
!
-
geeeza
csendes tag
Igen 1db 4gb ram van benne! Képzeld vettem a bátorságom és kivettem a ramot és a vinyót! utána is csinálta azt a kikapcsol bekapcsol dolgot,de közben 1szer akart indulni még a képernyőn is volt írás!Utána megint semmi,megint szétszedtem és elindult akkor már be tudtam lépni a biosba! Átállítottam, hogy olvasson lemezről és elkezdtem telepíteni! kiváncsi leszek,de legalább az adatokat le tudnám menteni utána mehetne szervízbe!Majd megírom mi van telepítés után ha sikerül egyáltalán! Addig is köszi a segítséget!
-
geeeza
csendes tag
Szia! Az akkut már kivettem,de a többit a gari miatt nem szívesen bontom meg! Amúgy mire gondolsz ha kiveszem és visszarakom? Csatlakozás ment el? A ramon gondolta meg tudnám nézni,de az meg csak 1 van benn! Szerinted elszállt a hdd? Akkor a biost nem tudnám elindítani? Köszi!
-
geeeza
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van az acer aspire 5750 laptoppal, hogy megállt! A következő történt: Meccset néztem neten és félidőben elmentem kajálni és mikor visszaértem az volt kiírva,hogy a windows helyreállított valami hibát,de nem nagyon olvastam mert ment a gép! Elindítottam újra a meccset és fogta magát a szerkezet és kikapcsolt,de indulni is akart újra, felpörgött a ventilátor,de megint leállt! ezt a leállás indulást csinálja addig,míg ki nem húzom az áramból! Még a biost sem lehet elérni egyszerre kikapcsol indulás után! A képernyő nem is csinál semmit! Szerintetek mi lehet a hiba? Még garis a gép januárig, de nem szeretnék várni 1 hónapot rá! Mert mondjuk ha csak a ram lenne,akkor nem küldeném el,mert annyit szánnák rá! Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest