Új hozzászólás Aktív témák
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Csak most regisztráltam, de már régóta olvas(gat)om a fórumot.
Van egy sajnálatos hibám a Sony Vaio VGN-B100B laptopomon. Tegnap még mûködött tökéletesen (habár nem új darab), majd kikapcsoltam, és mára pedig semmi jelét nem adja az életnek.
Az aksi szar (normális használat mellett kb. fél órát bír), a töltôvel együtt használom már régóta, mivel nem új darab a gép, de eddig is így csináltam. A töltôn lévô zöld LED világít, tehát addig eljut az áram, de a gépen semmi. Se LED, se a legkisebb zümmögés bekapcsolásra, semmiValami ötlet hogy mit tudnék kezdeni vele, vagy hogy mi lehet a hiba? A rajta lévô adatok nagyon fontosak nekem.
Elôre is köszönök minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged