- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4424 üzenetére
Végül sikerült elérni hogy HDMI-n keresztül lássam a Bios-t. Volt is egy olyan opció, hogy kijelző megjelenítése auto felismerés, vagy only notebook LCD, beállítottam nei az utóbbit.....na most ezzel azt sikerült elérni hogy már HDMI-n keresztül sem látom a bios-t.
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.
Notiba hogy lehet a bios-t resetelni? Itt is van lithium elem?
A toshiba supportot holnap megpróbálom.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4420 üzenetére
Windows-ba két kijelzőnek érzékeli (képernyő tartalámnak másolása).
Próbáltam windows-ba manuál baállítani only laptop megjelenítőre, de csak annyi történt hogy eltűnt a HDMI jel, meg felpörgött a ventillátor. Ennyi.
Bios sem látható továbbra sem.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister #4418 üzenetére
A kikapcsolást úgy értettem hogy kikpacsoló gomb mint egy asztali monitornál.
Fn F5 van persze, de hiába. Amúgy az ugyan az mint amit a win-be tudsz állítani a kijelző menüben.
Bios-t nem tudom megnézni, mivel HDMI működik csak, és azon keresztül te nem látod a bios-t meg a bootolást. HDMI csak akkor működik ha feláll a windows.
Még ami eszembe jutott az előzménye kapcsán (a működött és nem működött időszak között) hogy akkor húztam ki pont a töltőt a notiból amikor felnyitottam a kijelzőt. Lehet kapott valami fesz impulzust?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Toshiba L500-al történt most egy olyan hiba, hogy nem kapcsol be a kijelző...(azaz sem háttérvilágítás nincs, sem a folyadékkristályok nem üzemelnek)
Előzmény: Nem rég óta HDMI-n keresztül egy TFT TV lett csatalkoztatva a laptophoz.
Win 7-ben ugye a "képernyő tartalmának másolása" volt beállítva, azonban egy újbóli bekapcsolást követően ezt néha "elfelejtette", csak a HDMI-re küldött jelet, akkor is ha az nem volt bedugva, ilyenkor vagy újraindítás ugye, vagy újra ráerőltetni hogy "képernyő tartalmának másolása" és rendben működött.
Egyik bekapcsolásnál azonban egyszer csak nem működött. Bootolásnál se látszik semmi, mintha kajak kilenne kapcsolva a kijelző, azonban nincs ilyen funkció billentyű a notin.
A VGA karival (ati mobility 5145) nem lehet baj, hiszen a HDMI megy rendben. Próbáltam már mindent, erőltetni az egy megjelenítős nézetet is, de akkor csak a HDMI tűnt el...
Valakinek valamilyen ötlet? (a gariztatáson kívül)
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest