- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
Szia.
Lehet a szervizes akart sok pénzt kicsalni haverból???
Vagy encriptált a vinyó.
A melóhelyen is láttam olyan encripted-es vinyót, ami teszt közben megakadt (titkosítás után) valami hibával, és nem is igazán lehetett percek alatt kijavítani.Lehet megpróbálom megnézni, ha időm fogja engedni.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is erre lennék kíváncsi.
Itt vác-on egy szervizes azt mondta, csak gyári külső meghajtóval lehetne megcsinálni, ami egy dokkolóban van, és azt is csak gyári tosiba kébellel összekötve, és a gyártó álltal biztosított rendszerrel.
Jelenleg olyanokat ír ki, hogy én sem láttam olyat.
Ha csatlakoztatott csak egy pendrive-ot, felismeri, de nem tud vele semmit kezdeni.
A külső vinyóra azt írja, hogy nem gyári a kábel, meg hasonlók.
Haver szeretné ha megnézném, de belső meghajtó híján csak az USB-s telepítés jutott eszembe, de ha a pendrive-al nem tud mit kezdeni, akkor már nincsen ötletem.?????
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Tosiba portege 3000-es gépen milyen módon lehet rendszert telepíteni??
Jelenleg iszonyat lassú, és megkértek rá, hogy próbáljam meg, mert eddig senkinek nem sikerült.
Még nincsen nálam, mert amíg nem tudom milyen módon lehetne kivitelezni, addig el sem hozom.Köszi.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is beleestem ebbe a hibába, és egy hozzáértő javaslatára feltettem egy frissebb BIOS-t és minden megoldódott.
A szervízbe azt mondták 7-15 ezer között ki kódolják, ha ott hagyom minimum fél napra
Ez ismét a lhúzós kategória, mert említettem nekik a BIOS frissítést, de azt mondták, akkor vesztem a garanciát, amire a gyártótól kapott infó, hogy "hülyeség", és a gyártó álltal megjelölt szervizt kerestem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest