Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
Szia.
Lehet a szervizes akart sok pénzt kicsalni haverból???
Vagy encriptált a vinyó.
A melóhelyen is láttam olyan encripted-es vinyót, ami teszt közben megakadt (titkosítás után) valami hibával, és nem is igazán lehetett percek alatt kijavítani.Lehet megpróbálom megnézni, ha időm fogja engedni.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is erre lennék kíváncsi.
Itt vác-on egy szervizes azt mondta, csak gyári külső meghajtóval lehetne megcsinálni, ami egy dokkolóban van, és azt is csak gyári tosiba kébellel összekötve, és a gyártó álltal biztosított rendszerrel.
Jelenleg olyanokat ír ki, hogy én sem láttam olyat.
Ha csatlakoztatott csak egy pendrive-ot, felismeri, de nem tud vele semmit kezdeni.
A külső vinyóra azt írja, hogy nem gyári a kábel, meg hasonlók.
Haver szeretné ha megnézném, de belső meghajtó híján csak az USB-s telepítés jutott eszembe, de ha a pendrive-al nem tud mit kezdeni, akkor már nincsen ötletem.?????
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Tosiba portege 3000-es gépen milyen módon lehet rendszert telepíteni??
Jelenleg iszonyat lassú, és megkértek rá, hogy próbáljam meg, mert eddig senkinek nem sikerült.
Még nincsen nálam, mert amíg nem tudom milyen módon lehetne kivitelezni, addig el sem hozom.Köszi.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is beleestem ebbe a hibába, és egy hozzáértő javaslatára feltettem egy frissebb BIOS-t és minden megoldódott.
A szervízbe azt mondták 7-15 ezer között ki kódolják, ha ott hagyom minimum fél napra
Ez ismét a lhúzós kategória, mert említettem nekik a BIOS frissítést, de azt mondták, akkor vesztem a garanciát, amire a gyártótól kapott infó, hogy "hülyeség", és a gyártó álltal megjelölt szervizt kerestem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged