Új hozzászólás Aktív témák
-
I.P.
csendes tag
válasz
Impressa #10130 üzenetére
értem... ezzel a virtuális memóriával lehet valahogy "játszani"?
gondolok itt arra, hogy asztali gépemen szoktam állítgatni ezt, de teljesen nem vagyok tisztába el az egésszel
merevlemezből lehet elvenni/hozzáadni ez által úgymond tuningolni?h
érdemes, ha igen és ez vmennyire használna, akkor ezzel kapcs. leírnád, hogyan érdemes beállítani... nem akarom elszúrni bár, ha meg kell b,szódni, akkor meg kell
köszönöm mégegyszer a tippeket... ezt az mscongfigot nem vágom szal, ha levázolnád megköszönném ismét, de a ccleanerrel vszínű mennifog
-
I.P.
csendes tag
hali
bocsi, ha rossz helyen kopogtatok!
a következő lenne a problémám:
acer aspire 5310
1.73 ghz, 533 mhz fsb, 1m l2 cache
512mb ramnetre és pokerre használom(egyszerre egy
)
netezéskor sokszor a mozilla befagy és percekig áll ami kicsit idegesítő
lehet e és ha igen, akkor mit, hogy flottul menjen? mivel nem értek hozzá gondolom ram kicsit kevés!?
más valamit lehet állítani esetleg? adobe, flashplayer meg ezekre a progikra gyanakszom, mert sokszor behoz a fagyás után, hogy "az oldalon parancsikon/fájl valami dolgozik" leállít/folytat kérdésselmásik problémám, hogy újraraktam xp-t és pár napja mikor indítom lassan tölt be és 1-2 percig csak a kék hátteret látom aztán működik rendesen... mitől lehetnek ezek/megoldás?
gépen comodo és a géphez szükséges progikon kívűl más nincs.
nagyon szépen köszönöm a segítségek!
Joci
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest