- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
varadigabor #13731 üzenetére
A 720qm-ben nincs vga.
Gyári felújított van 30e-ft környékén. -
kreten67
senior tag
válasz
varadigabor #13729 üzenetére
N5010-be az IGP sehogy!
Az első generációs i7 procik nem mindegyike tartalmaz vgát.
Neked melyik van? Bár mindegy mert nem lehet igp-t munkára fogni az n5010-be,csak azt amelyik gyárilag csak azzal jön ki és nincs rajta a fosadék ati vga.
Az i7 egyébként sem ajánlatos abban a gépben mert szar a hűtése és az ati vga hamarabb tönkremegy miatta.
Esetedben a vga javítása vagy az alaplap cseréje jelenti a megoldást.(bármelyiket is választod az i7-est ne tedd vissza bele utána. -
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13632 üzenetére
Nem kell ahhoz szakadás, elég egy "gyantás" forrasztás és akkor még repedést sem látsz, csak hol érintkezik, hol nem.
Forraszd újra a csatlakozó forrpontjait, rendesen átmelegítve. -
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13630 üzenetére
"Nem láttam rajta hibát, mondjuk nem is kerestem annyira."
Miért ? Nem a táp csatlakozó környékén van a baj ?
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13628 üzenetére
Ezen csak egy WiFi modult látok, tápcsatlakozót nem.
Tudnál arról a környékről is fotót ?20 V-os még nem csinál rövidzárlatot egy kis szennyeződés. Lehet, hogy csak a forrasztóón engedett (repedt) ?
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13626 üzenetére
Ja, hogy ez nem csak egy kis panel, hanem az egész alaplap ?
Nos annak a cseréje lehet igen kockázatos. Én egy Fujitsu-Siemens-ben cseréltem. Már minden csavart kicsavartam és még mindig fogta valami nagyon erősen. Egy IC kétoldalas ragasztóval nagyon tapadt a burkolathoz. Attól féltem, hogy a forrasztás fog engedni. Szerencsém volt. Aztán a cserélt alaplapon törött volt sarka egy ellenláncnak a HDD vonalon. Azt is sikerült nagy nehezen pótolni.A processzorod típusát Win-ben a Rendszer megmutatja.
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13624 üzenetére
Azt hittem az egész alaplapot kell cserélni. Ha csak egy kis panelt, akkor tényleg egyszerűbb a csere.
-
mezis
félisten
válasz
varadigabor #13622 üzenetére
Szerintem biztonságosabb, ha kis kábelen egy lengő csatlakozót lógatsz ki a készülékből. Már ha a csatlakozóban van a hiba és nem a töltő vezetékében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- E-roller topik
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest