- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adoka120 #12597 üzenetére
Az USB-re jól van felmásolva a Windows? Én Rufus-sal csináltam, azzal működött, de volt valami másik program, a nevét igaz nem tudom, de az képtelen volt megcsinálni. (Ugye ha csak fájlonként rámásolod, nem lesz jó, mert a boot-részt nem másolod úgy át.)
Még valami: BIOS-ban bootolást beállítottad USB-re?
-
válasz
Adoka120 #12595 üzenetére
Azt kellene megtudni, hogy fizikailag jó-e az USB a gépen. Ha semmi sem működik rajta, akkor ott nem az eszközökkel lesz gond. Ha a driver sem oldja meg, akkor én nem szórakoznék vele, mert innentől bármilyen program, másik eszköz drivere, de még a Nap-Hold együttállás is okozhatja a problémát.
Szvsz több időd elmegy arra, amíg kideríted a hiba forrását, mint egy újratelepítés, és akkor legalább lesz egy szűz Windows-od.
Arra figyelj, hogy amikor fenn van a friss Windows, folyamatosan teszteld az USB működését - már a nyers rendszerrel is! Amikor telepítesz valamit, utána nézd meg, hogy működik-e. Én olyannal is találkoztam, hogy a chipset driver vágta tönkre olyan szinten, hogy volt a gépen 6 USB, és abból csak egy működött, a többin csak a feszültség volt meg.Cuccokat mentsd le, és hajrá!
-
laca500
aktív tag
válasz
Adoka120 #12592 üzenetére
Ha jól tudom itt nem magával az USB csatival van a gond, hanem a bedugott eszköz driver van rosszul telepítve!
Próbáld meg az eszközkezelőben az "unknow device" -re jobb klikk és ott az illesztőprogram eltávolítás, illetve az eszköz eltávolítását. Utána fent "műveletek" alatt hardverváltozások keresése.
Ha ez nem oldja meg akkor a chipset drivert kell újra telepítened. Szedd le a noti honlapjáról és nyugodtan futtasd. Nagyobb baj nem tudsz csinálni vele.
Hozzá teszem, hasonló problémám nekem is volt csak Pc-vel, ott a telefont és a wifi adaptert nem ismerte fel. A megoldás sajna az egész rendszer újratelepítése volt! Ne kérdezd miért, fogalmam sincs. Egyszerűen csak így oldódott meg! -
-
-
válasz
Adoka120 #12586 üzenetére
Nem biztos, hogy van USB driver, nem mindegyik notihoz van. Vezérlőpult -> Programok eltávolítása (rendszertől függ az elnevezés, de valami hasonlót keress) alatt találod. Ott a listában meg kell keresni a chipset driverét (vagy a drivercsomagot), de az jó kérdés, hogy annak épp mi a neve.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest