- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adoka120 #12595 üzenetére
Azt kellene megtudni, hogy fizikailag jó-e az USB a gépen. Ha semmi sem működik rajta, akkor ott nem az eszközökkel lesz gond. Ha a driver sem oldja meg, akkor én nem szórakoznék vele, mert innentől bármilyen program, másik eszköz drivere, de még a Nap-Hold együttállás is okozhatja a problémát.
Szvsz több időd elmegy arra, amíg kideríted a hiba forrását, mint egy újratelepítés, és akkor legalább lesz egy szűz Windows-od.
Arra figyelj, hogy amikor fenn van a friss Windows, folyamatosan teszteld az USB működését - már a nyers rendszerrel is! Amikor telepítesz valamit, utána nézd meg, hogy működik-e. Én olyannal is találkoztam, hogy a chipset driver vágta tönkre olyan szinten, hogy volt a gépen 6 USB, és abból csak egy működött, a többin csak a feszültség volt meg.Cuccokat mentsd le, és hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest