Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Egy bevizsgálást sztem megérne, ill. ha tényleg a VGA a rossz akkor azt újra tudják golyózni, ennek az ára olyan 10eFt körül mozog és ezzel akár még évekig újfent el tud muzsikálni a notid! Bevizsgálálsi költség is olyan pár ezer ft körül mozog!
Érdeklődj f27 kollégánál!
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Lenovo ThinkPad L380, 13,3" FHD IPS, I7-8550 CPU, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest