- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tadid
csendes tag
válasz
drotika
üzenetére
Szia!
Hát én is most küzdök, hogy a nagy Hp laptopomon érvényesíttessem a garanciát. Igaz én még addig nem jutottam el, hogy a szervízessel beszéljek, mert hát 17.30-tól 18 óráig nagyon sokan voltak (vagy csak már nem igen akartak dolgozni). A lényeg, hogy szerintem nekem is lesz még velük összetűzésem. Az ügyintéző készséges, csak hát ő nagyon nem ért a gépekhez, de azért vannak ötletei, hogy mikor hívjam őket, reggel (csak hát aki dolgozik, az dolgozik és nem ilyenekkel foglalkozik). A lényeg, hogy rákérdeztem, mi lenne ha bevinném a szervízbe és így még el sem kell jönniük érte. Erre, hogy a szervizbe csak úgy nem lehet bevinni, mert oda kell ügyfélszám, amit a szervizes ad, de sajnos én azt nem kaptam, mert hát a kapcsolás után egyszerre foglalt jelzést kaptam. Erről ennyit. Meg hát oda kell visszavinni a gépet, ahol vettem. Na most én Pesten vettem és vidéken lakom, így nem igen fogok most ezért felfutni. Ekkor hoztam elő a háztól házig garanciát, de azzal is befürödtem, mert hát kell az ügyfélszám. Ördögi kör
.
De nekem azt mondták, hogy ha hardveres gond van, akkor van és él a háztól házig garancia. Szerintem erőltesd ezt a dolgot.
Itt a telefonszámuk(én ezen próbálkoztam): 06 - 40 - 200 - 629
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
Pyttawrx