- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Én pontosan ugyanezt szeretném elérni, mert az 1 éve 200 ezerért vásárolt számítógép szerintem még nem kidobandó. Nevetséges, hogy 70 ezer ft-ot ki akarnak fizettetni, amikor egy kicsit hozzátéve egy átlagos notebookot lehet venni.
-
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Amint visszakapom már viszem is az üzletbe ahol vettem. Kár, hogy nem ott kezdtem, de nem nagyon volt rá idő, mert igencsak a gariidő végén füstölgött (mint a legendákban, az utolsó napon). Azt nem írtam, hogy egyébként működik a gép, csak amikor állítgatom a kijelző dőlését akkor szikrázik (az átvezető kábel szerintem - ennek ellenére alaplapot akarnak cserélni benne).
Az lesz a legszebb, ha megjön és se kép se hang....Az asus-al mi lett? A fogyasztóvédelem kiállt melletted?
-
albi31
aktív tag
válasz
v iktor007
üzenetére
..nyugodtan vidd vissza,hardver hiba..mindenféle mesterkedés nélkül kell írni olvasni...korrektebb boltok azonnal kicserélik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx