- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem szabad ennyire lazának lennie annak a kábelnek. És ami a nagyobb gáz, hogy kettőnek kellene lennie...

Szerintem leugrott a WiFi modulról. Könnyen meg tudod nézni ha leveszed a fedelet a gép alján. Ha ott minden rendben van, akkor viszont felül sikerült kitépni... -
Dell XPS
veterán
Háát.....akkor mégis csak itt lesz a gond a visszajelzések alapján, összekötve azzal, hogy még ott érintetlen volt "minden", addig semmi gondod nem volt. Illesztő cserélve, ráadásul az antenna mozgatásra "ugrásszerűen" megnő az adatforgalom. Lehet, hogy ebben jobban el kellene mélyülni. Megbontod vagy ajánljak valakit?
-
Dell XPS
veterán
Ilyen hibát az esetek 80%-ban hibás illesztő okoz (főleg, ha más eszköz hibátlanul csatlakozik), a maradék százalék a wireless card. Én még megtört antennával soha nem találkoztam alapból (ez természetesen nem jelent semmit), szóval inkább itt kellene keresni a hiba okát. Nem tudom mivel próbálkoztál eddig a leírtakon kivül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vírusirtó topic
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx