- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem szabad ennyire lazának lennie annak a kábelnek. És ami a nagyobb gáz, hogy kettőnek kellene lennie...
Szerintem leugrott a WiFi modulról. Könnyen meg tudod nézni ha leveszed a fedelet a gép alján. Ha ott minden rendben van, akkor viszont felül sikerült kitépni... -
Dell XPS
veterán
Háát.....akkor mégis csak itt lesz a gond a visszajelzések alapján, összekötve azzal, hogy még ott érintetlen volt "minden", addig semmi gondod nem volt. Illesztő cserélve, ráadásul az antenna mozgatásra "ugrásszerűen" megnő az adatforgalom. Lehet, hogy ebben jobban el kellene mélyülni. Megbontod vagy ajánljak valakit?
-
Dell XPS
veterán
Ilyen hibát az esetek 80%-ban hibás illesztő okoz (főleg, ha más eszköz hibátlanul csatlakozik), a maradék százalék a wireless card. Én még megtört antennával soha nem találkoztam alapból (ez természetesen nem jelent semmit), szóval inkább itt kellene keresni a hiba okát. Nem tudom mivel próbálkoztál eddig a leírtakon kivül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest