- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Amazon Kindle
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nem szabad ennyire lazának lennie annak a kábelnek. És ami a nagyobb gáz, hogy kettőnek kellene lennie...
Szerintem leugrott a WiFi modulról. Könnyen meg tudod nézni ha leveszed a fedelet a gép alján. Ha ott minden rendben van, akkor viszont felül sikerült kitépni... -
Dell XPS
veterán
Háát.....akkor mégis csak itt lesz a gond a visszajelzések alapján, összekötve azzal, hogy még ott érintetlen volt "minden", addig semmi gondod nem volt. Illesztő cserélve, ráadásul az antenna mozgatásra "ugrásszerűen" megnő az adatforgalom. Lehet, hogy ebben jobban el kellene mélyülni. Megbontod vagy ajánljak valakit?
-
Dell XPS
veterán
Ilyen hibát az esetek 80%-ban hibás illesztő okoz (főleg, ha más eszköz hibátlanul csatlakozik), a maradék százalék a wireless card. Én még megtört antennával soha nem találkoztam alapból (ez természetesen nem jelent semmit), szóval inkább itt kellene keresni a hiba okát. Nem tudom mivel próbálkoztál eddig a leírtakon kivül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest