- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
A hőelem az egy "termo elem" amit rá szoktak szorítani egy kis csavaros bilincsel vagy csak ragasztják a hűtőbordára. Ennek az a szerepe, hogy hő hatására megváltozik az ellenállása és ez indítja teljes gőzzel a ventit.
A fordulat szabályozó áramkör úgy van kialakítva, hogy figyeli az ellenállás változást és egy bizonyos hőfokon túl teljes feszültséget kapcsol a ventilátorra, Más fajta szabályzó is létezik pl. a hőcsöves, de a tiéden szerintem nem olyan van
Ha viszont erősebb 3D alkalmazásnál fullban pörög - ahogyan írod - akkor ez az ötlet nyilván nem nyert.
Szerintem nézzél meg egy "típus totyikot" biztosan másnak is van ezzel gondja, hátha okosabb tippet kapsz
-
Bendegúz_50
tag
van hogy akár 85-90 fokra is melegszik játék közben!!! na ez tuti hogy nem normális, meg fog főni a darab egy idő után akár game gép akár nem.
Meg kéne nézned a BIOS-t és kikapcsolni a venti szabályzást ill. ha erre van lehetőség ott beállítani maximumra, terhelés függetlenül.
Elképzelhetőnek tartom, hogy amikor nyomsz egy játékot nem teljes fordulaton megy és ez okozza a jelentős túlmelegedést....még egy buta ötlet: nem ártana megnézni, nem esett e le valahová vagy nem lifeg, lazult-e le a bordán lévő hőelem....
-
Bendegúz_50
tag
Szia!
Hogy mit nézzél meg...hát a típust
Nekem is volt olyan laptopom, hogy szinte forrt egyébként rendesen ment de zavart.
Kerestem egy "róla" szóló fórumot és ott találtam is nagyobb proci hűtőt amit bele lehetett eszkábálni mielőtt leolvadt volna a vas...működött vele de úgy gondoltam inkább eladom.
Meg is történt a srácnak már több mint egy éve jól muzsikál...lehet, hogy hiba volt eladni...?Sajnos ettől okosabbat nem tudok mondani, lehet hogy a tiéd is hasonlóan jól sikerült széria...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest