Új hozzászólás Aktív témák
-
-
igen 8 pines
ugy keresd hogy 8 pines felxibilis kábel
itt egy kép
Condrád,vagy egyéb
ilyen helyeken is van -
Működő gépbe nem dugdosunk kábelt....
Ha megnézted a szalagkábelt és látod hogy sérült akkor kell csak cserélni
Kábel amugy maga szabványos csak azt kell megszámolod ,hány szál megy benne és milyen hosszú... gondolom 1mm az osztás... goggli meg segít.. abszolute nem tipusfüggő hál isten ez -
Nem nem probléma, de nem fogsz mást kapni, mert nincs más opció: ha nincs megdérülve a kábel, és a helyén van mindkét oldalon normálisan, és csati érzékelői is a helyén van, nincs elferdüle, nem ér össze stb, akkor kösd ki ne használd, még nem szerzel új kábelt, ha azzal is ez van, akkor már alaplapi vagy a touch panelján van probléma.
Ezen nem mit rugózni.Ezért nem írtam, mert gondoltam, ez egyértelmű lesz:
1. kösd ki mihamarabb, addig használd "külső" egérrel.
2. rendelj kábelt, vagy komplett touch-ot. (elég a kábel is szerintem elsőre)
3. amint megjön a cucc, teszteled, és esetleg megosztod velünk is, hogy megoldódott-e -
Gondolom elötte működött minden rendesen.
Én szétszedném és nagyon megnézném ,hogy a touchpad szallagkábele nem sérült e meg amikor szétszedted összeraktad... ha igen akkor inkább ne kinozd.. mert csúnya kárt (szervíz) okozhatsz ... ha csak a kábel "gyűrődött" meg akkor max 2 ropi szállitással egy új kábel.
Ha meg rendben találod a kábelt akkor inkább ,huzd le addig a touchpadot és vidd be egy szervízbe. Normális helyen ingyenes a bevizsgálás. Én 2 hibára tippelek.. 1.) szalagkábel .2) ez a ritkább ,hogy az az ic ami ellátja feszültséggel az a rövidzárlat miatt már nem tud annyi áramot adni... azok se drága cuccok ilyen 500ft-1000Ft-tételek... addig amig csak cserélni kell ,de ha uánna kell az többe fog fájni a szervíz dij miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged