Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
persze lehet h én is megpróbálnám kipucolni a kijelzőt...
Másik: memokat nem csereberéltem, azt is meg lehet oldani!
Drivereket a régieket szoktam feltenni, mivel csak a vga hoz van friss ati ccc!
Próbáltam másféle driverrel is hangot, lant, stb.. ment minden, elfogadta azokat is, de ugyan ugy fagyott!
Most tettem fel az xp-t picit több mint egy órája, csak a chipset drivert tettem fel, ! no meg egy commandert... azé az kell...
Még nem tudom, h lett e neki eredménye! Most gyors a gép.. de így nem tudom igazából használni, mert film, zene, msn, letöltés, nem futik rajta, h meglessem, h most is kifagyik e a masina!
tesztelgetem, netezéssel mire megyek! se vírusírtó, se tűzfalam nincs most... kicsit félek is ettől!
update is ki van lőve!
Majd kiderül, h mi van..!
Azt honnan lehet tudni, h melyik memo modult kell kivennem? melyiket használja a vga? vagy mind a kettővel ki kellene próbálni? De akkor vistaval, miért nem csinált ilyet?? ez a fura, h azzal meg ment minden, egyszer sem fagyott ki a gép! Nemértem! Rick4 azt arta, h alaplap csere... de vista alatt meg megjavul az alaplapom??
ez kizárt!
ha alaplap lenne, az mindíg bajos lenne, bármilyen oprendszert is használok nem??
ugyan ez a helyzet a memo modulokkal is... vista alatt is teszteltem, minden rendben van velük (program szerint)!
Majd meglátjuk!
Köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest