- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
válasz
_Berci_
üzenetére
Végzett a szerviz a laptopommal (Fujitsu A514 sehogy sem akarja tölteni az akkut, de amúgy megy akksiról és a tápról is külön külön, a töltésjelző akkor sem világít ha teljesen kikapcsolt állapotban be van dugva) és ígértem, hogy megírom az eredményt.
Szóval indoklás nem volt csak annyiról kaptam egy papírt, hogy mit jeleztem hibaként és megállapították, hogy hibás és kicserélik az egészet egyben egy teljesen újra. Kicsit vicces, mert ennél a típusnál mindenhol azt olvastam milyen minőségi darab lett és 150 alatt általában ez az ajánlott tartósság szempontjából ha csak pötyögni kell

Szóval ha valakinek ilyesmi gondja van vele és olvassa ezt akkor tudja mit kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx