Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
válasz
amdathlonxp #13783 üzenetére
A gép az lcd cseréknél teljes mértékben áramtalanítva volt.Aksi lehúzva,töltő kihúzva.Tehűt zárlat ki zárt.A gyári kábel lcd panel felőli részi sérült amikor kihúztam.Nem vettem észre hogy 2x sen volt le ragasztva és ki szakadt úgymond a csatiból.A kábél végén lévő csatlakozón lévó kicsi tükből több db elhajlott ill ki szakadt.A megrendelt kábel anyiban különbözik amit irtam.Most már csak a gyári kijelzővel próbálom.De már fehér háttér fény sincs,pedig előszőr volt az új kábelel.És érdekes hogy hdmi-n nem adképet kívülra a noti,viszont vga kábelen gond nélkül.Mind 1 elviszem szervizbe,egyébként ha lvds hibe lenne kb mibe fájna?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen házat vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest