Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?
CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.
Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx