- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi a választ!
Általában hetente egyszer szoktam használni akksiról, akkor le is merül. Mindig úgy töltöm fel, miután teljesen lemerült (könyvében olvastam, hogy így ajánlott). Kárt nem teszek szerintem, ha kiveszem, és csak néha rakom vissza, a súlyelosztásból meg még nem akadt problémám (egyszer sem borult fel a gépem
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.
Az everest akku-riportjával kapcsolatban nem tud valaki mondani vmit? Mennyire lehet neki hinni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.