Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
parandroid #291 üzenetére
Köszi a választ!
Általában hetente egyszer szoktam használni akksiról, akkor le is merül. Mindig úgy töltöm fel, miután teljesen lemerült (könyvében olvastam, hogy így ajánlott). Kárt nem teszek szerintem, ha kiveszem, és csak néha rakom vissza, a súlyelosztásból meg még nem akadt problémám (egyszer sem borult fel a gépem) Ugyanakkor így legalább nem melegíti fölöslegesen az akksit a proci, ha esetleg játszom, mert ugye ott van hozzá közel.
Az everest akku-riportjával kapcsolatban nem tud valaki mondani vmit? Mennyire lehet neki hinni? -
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Az alaplapon van egy elem, ami járatja az órát akkor, ha nincs áram alatt a gép. Lehet, hogy bios-os dolgoknál is szerepet játszik. Ha úgy késik az órád, hogy be van dugva, sőt, megy a gép, akkor az igencsak érdekes! Egyebet sajnos nem tudok hozzászólni! Hátha jön egy nálam okosabb ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest