Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Megszeretném próbálni a processzorom kicsit tuningolni, de nem találtam programot, ami felismerte volna. Egy notebook processzorról van szó, AMD Athlon 64 x2 (QL-62). A notebook biosában semmi állítható dolog nincs, ezért kellene szoftveresen windowsból.
Így nem tudom se nem alulfeszelni, se nem tuningolni...Tudna valaki nekem programot adni hozzá? Utána már talán megbirkóznék vele, leírásokkal.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest