- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipodella
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba satellite U 300-as gépem van. max 3 órát bír. Segítenétek, hogy tudom ezt növelni? Letöltöttem az NHC-t, de csak a dynamic switching-et bírtam beállítani. Ennek a fórumnak az első hozzászólását elolvastam:
"adott a gepem, samsung x20. ez szerintem egy dtr gep a hordozhatobb fajtabol, elviselheto (kb 3-4 ora alapbeallitason) akku kapacitassal. ebbol szeretnek a leheto leghosszabb akkus uzemidot kihozni.
van benne x700, meg ati powerplay, elso lepes levenni akkus uzemnel a legkisebbre, igy 300akarmennyis orajelek helyett 100 mhz korul megy, meg gondolom a feszultsegeket is allitja hozza (alapbol ''kozep'' beallitasra volt leveve, olyan 200valahany mhz)
termeszetesen halozatrol menjen ahogy csak bir, asszem 350/330."
Ez nekem olyan, mint a vízállásjelentés. főleg a x700 és ati powerplay. ez vmi progi? Ezt hol tudom levenni? ha le tudom 1általán...
Olyan hüenősre vegyétek a magyarázatot lécci....
txxxxx.....
Künde
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest