Hirdetés
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pufokaboka
tag
Sziasztok!
Megírom ide is, mert úgy látom ez a topic nagyrészt az NHC-vel foglalkozik. Naszóval Adott egy T2400 (Core Duo 1,83 GHz) + NHC. A következő furcsaságot csinálja. Ha szépen leveszem a feszeket, akkor egyszerűen nem hajlandó a szorzót lefelé változtatni. Növelgeti amikor kell, de csökkenteni nem csökkenti, így előbb utóbb maxon fog menni dynamic switching módban is. Ez a probléma megoldódni látszik, ha bekapcsolom a ''custom dynamic switching''-et, de ekkor sajnos a gép váratlanul újraindul. Eleinte azt hittem valami hardver hiba lesz, de csak akkor jelentkezik, ha be van kapcsolva a dynamic switching mód. Nem a fesz értékek kevesek az biztos, kiteszteltem és ráadásul a növelésük sem segít a problémán.
Valakinek valami ötlete?
Üdv!
u.i.: APCI modullal foglalkozott valaki már. Addig eljutottam, hogy kb értelmeztem hogy miket kell majd állítgatni, csak azt nem tudom, hogy hogyan olvasom ki a default értékeket. Hmmm, mondjuk kiírhatnám file-ba, ezt akkor még megnézem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Lenovo ThinkPad X13 G1 - jogtiszta Windows
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest