Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CybStorm
csendes tag
válasz
parandroid #199 üzenetére
Ehh, tudom hogy szegény vas szorzólockos.
Új laptop: nem játszik, ez is azért van, mert eszetlenül olcsó volt (1 éve 140 ezer).Tényleg nem mobil rendszer; ellenben megy mint a golyó, legalábbis Sandra szerint - az izomzat még pár évre megfelel, sőt, ki se használom rendesen; kivéve MatLab.
Fsb-re gondoltam, talán le lehetne vinni 100-ra, és akkor már csak 2000-en megy a proci. Felteszem, kevésbé melegedne a kőagyú dög.
Ezzel csak az a baj, hogy nem találtam még olyan progit, ami fullosan támogatná a nyomorult alaplapomat.
Kérdés: nem lehet lerakni elvben a jó öreg 66-os FSB-re, mint a vén P-II-eseket?
Kérdés 2: überintelligens ''Phoenix'' biosomban gyakorlatilag semmilyen beállítási lehetőség nincs. Ez általános laptopnál? Van értelme biosfrissítéssel próbálkozni?
Kérdés 3: milyen fsb-átállító progikat ismertek ClockGen-en kívül, ami jó lehet ehhez az állathoz?
(2,66 Celeron D, Acer TravelMate 2200-as széria)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Robogó, kismotor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest