Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges. -
-
manutdfan
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS M5NP notebook-kal küzdöm, a következő a problémája. Bizonyos idő után a gép magától elkezd frissíteni (értsd ez alatt azt, hogy a böngésző folyamatosan újratölti a lapot, illetve minden más alkalmazás is ugyanúgy frissít, legyen szó akár Windows-ról, akár Linuxról). Mivel idő függvénye, hogy ez bekövetkezzék, én a melegedésre tippeltem, de a hűtésen már többet nem tudok javítani. Ha a billentyűzetét kiveszem, a hiba megszűnik, tehát minden bizonnyal azzal lesz a gond. Tekintve, hogy nincs kedvem kifizetni ~10.000-et egy billentyűért, gondoltam használom USB-ssel. Igenám, de a kütyü nem támogatja az USB-billentyűket, a BIOS-ban nincs is USB Legacy Support, sem ehhez hasonló.
Azt találtam ki, hogy egy teljesen hétköznapi billentyűzetet bekötnék a lapitopi belső billentyűje helyére. Magának a PS2-es billentyűzetnek a lábkiosztása meg is van, viszont azt nem tudom, hogy a szalagkábelen melyik vezeték mi. Erről nincs esetleg valami infótok? Vagy netán valami alternatív ötlet?
Előre is köszi
Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami már meg is történt, szóval a topik felesleges.