-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedix
tag
Állapot: szép, nem karcos, egyetlen esztétikai hibája van, hogy az A-S-Y billentyűk kopottak.
Akkuidő: ~2.5-3 óra
Tartozékok: Adapter
OP rendszer kérésre
Egyéb megj.: ritkán volt hordozva, lényegében asztali gépként funkcionáltAzt hiszem ezek hiányoztak még.
Kérlek olvasd el a Téma összefoglaló-t és annak megfelelően írd be újra! Annyira csak nem bonyolult.
[ Módosította: Pyttawrx ]
-
Khelben
nagyúr
Ez a gép 250k volt újonnan. A 220 egészen optimista becslés rá, én 200 körül mondtam volna. A 2021-es árakat nem kell nézni, jelenleg teljesen fel van borulva a piac. 240-ért akkor lehet ezt eladni, ha találunk egy madarat, akinek azonnal kell gép és nem törődik azzal, hogy drágán veszi. Van ilyen, csak ritka. De a legtöbben most kivárnak, mert agyament árak vannak az új és a használt piacon is.
Link alapján azért nem árazunk, mert ahogy mondtad, ez önkéntes munka. Nem fizet érte senki, tehát nem fogunk plusz munkát végezni, hogy kikutassuk a speckót, kiszedjük belőle a releváns infókat és beillesszük ide. Aki szeretne áraztatni, az ennyit tegyen meg. -
dedix
tag
Én köszönöm!
Bár egy picit körülményes a dolog. Tudom jól, hogy ezt ti önkéntes alapon csináljátok, de azt nem értem, hogy ha betesz az ember egy linket, ami a pontos speckókhoz vezet az miért nem oké.
És ez nem lustaság, csupán szerintem sokkal praktikusabb, mint copy-paste kombó. Ráadásul itt sem generálódik annyi adat az adatbázisban feleslegesen.
De mindegy, ez csak egy személyes vélemény... tudom, a s*egglyuk esete...Amúgy én azért kicsit többre értékeltem volna a masinát, 335.900 Ft a legkisebb ár az árukeresőn. Meglepett a tipp.
Ez a fránya amortizáció!
Még egyszer köszönet!
-
dedix
tag
Notebook típus: HP Pavilion 8BU95EA
Processzor: Intel Core i5 1035G1
RAM: 8 GB / DDR4 / 2666 Mhz
SSD: 512 GB
HDD: -
VGA: GeForce MX130 2 GB
LCD: 14" 1920 x 1080
Billentyűzet: Magyar
Állapot: Újszerű
Garancia: 2 év
Akkuidő: 6 óra
Tartozékok: gyári töltő
Jogtiszta Windows: Windows 10 Homeköszönjük szépen
220-240k környékére tenném.
[ Módosította: Pyttawrx ]
-
-
PumpkinSeed
addikt
Mivel az árazás szubjektív, így mi se tudunk kőbevésett árat mondani, mi csak véleményeket mondunk, és azért árazunk legtöbbször ketten, hogy több vélemény legyen. Most például, ha én mondok egy 110k-s árat valamire Dell XPS pedig egy 90k-s árat akkor lehet, hogy még aznap el is megy 110k-ért, de lehet, hogy 90k-ért se nagyon akarják elvinni. Ez ugyan így van fordítva, keresztbe, átlósan nézve is a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged