- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispecek
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Értem így már világos.
Lenne rá vevőm, így egyben.Igazából az a 75 ezres ár teljesen elfogadhatónak tűnik számomra.
Viszont ezért a pénzért egy esztétikailag és műszakilag kifogástalan gépet kap.
Szét nem szedem, egyben vihető.Az a pár ezer Forintos különbség az újkori árához képest már tényleg elenyésző.Köszönöm a segítséget!
-
Real_Necro
veterán
-
Shrieker
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi srácok a választ!
Igazából cafeteriából vettem (200k körüli összeg), és arra voltam kíváncsi, hogy ez mennyire mozog közel a valós árhoz. De mivel nem láttam a piacon hasonlót (eléggé új model, ezt pl júniusban szerelték össze a kasztni szerint), illetve ami hasonlít rá ott elég nagy az árak szórása, gondoltam megkérdezem, ti hogy látjátok.
Ami érdekes még, hogy van rajta külön led a secondary batterynek, amit a DVD helyére lehetne betenni. Igazából ami szerintem dob a értékén, az a hozzá kapott dokkoló, illetve a BIOS-ba égetett Win liszensz. -
DinkaDanka
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
23 k?? Szép ára van mondjuk tényleg komoly kari, tavaly próbáltam a Dead Space 2-t vele röccenés nélkül ment magas felbontáson. Javítva se volt az fix. Köszönöm a felhomályosítást
De próbálom mégé igy is megcsináltatni, ha nem megy akkor feldobom eladni egyben, szétszedni nem szeretném 
Még egyszer köszi !! -
ViTToRe
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséged. Szerintem egyszerűbb egy új, garanciális ODD beszerzése, biztos ami biztos alapon... Én is erre gondoltam, hogy a hibás ODD az ami talán a potenciális vásárlókat elriasztja.
Kijelző pedig olyan milyen... nem versenyezhet a legújabb kijelzőkkel

Köszönöm még egyszer a tanácsod

-
csabiee
csendes tag
-
deathtania
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
hát, akkor megtartom, úgyis már a szívemhez nőtt, (főleg, hogy több ezer km-t utazott velem, többször repülőn is, és mégis hibátlan a kasznija, az alu miatt meg a határőrök csak lesnek, hogy mi ez, mert nem teljesen látnak bele a gépbe
...)ha azt mondod 80k körül lehetne csak eladni, annyit meg nekem is megér...
csak amiatt gondoltam lecserélni, hogy vennék valami kisebbet/könnyebbet (ASUS T100 körüli csodát 120 körül), de ennyiért inkább megtartom. még most is a nagy kánikulában 50 fokos a procc, a rosszabbik akksija meg csak 15%os elhasználódással 4-5 órát simán kibír munkára, és 64GB-s ssd-vel baromi gyors az egész rendszer, amire meg nekem kell, tökéletes.
remélem megkapom az új hdd-t, legalább azzal sem lesz bajom. a mostani, amit kaptam 100/94%os (606 hiba az adatátvitelben, ami nem tudom, hogy került oda, mert az ssd-vek meg nincs adatátviteli hiba, sem a korábbi lemezzel...)
amúgy mik a tapasztalatok, mennyit bír a gép, mennyire megbízható, mennyire gyakori a meghibásodása, mennyire kell aggódjak, hogy mondjuk behal az alaplapja? te talán jobban találkoztál ilyennel, mint én.

-
deathtania
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
nálam jól elvolt, de volt rajta pár badsector, és kicseréltettem gariba, erre küldtek egy használt hdd-t (igaz az 100%os, csak van 112 nap működési ideje...) a flextronicsból (hét elején kaptam vissza a gépem), és mivel még kb két hét gari van rá, így beszóltam nekik, hogy ez így nem faja, szóval próbálok kicsikarni belőlük egy zsír új hdd-t.
huh, 90k körül nem biztos, hogy meg fogok válni tőle, főleg, hogy a +1 zsír új akksi (0%elhasználódás) + w8 licenc + office 2010 home and business licenc (sajna géphez kötődik) csak 50-et biztos megér, így 45ért eladni ezt a gépet...

de azért köszi az árazást

-
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...)
Pyttawrx