- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispecek
aktív tag
válasz
Dell XPS #17474 üzenetére
Értem így már világos.
Lenne rá vevőm, így egyben.Igazából az a 75 ezres ár teljesen elfogadhatónak tűnik számomra.
Viszont ezért a pénzért egy esztétikailag és műszakilag kifogástalan gépet kap.
Szét nem szedem, egyben vihető.Az a pár ezer Forintos különbség az újkori árához képest már tényleg elenyésző.Köszönöm a segítséget!
-
Real_Necro
veterán
-
Shrieker
csendes tag
válasz
Dell XPS #17107 üzenetére
Köszi srácok a választ!
Igazából cafeteriából vettem (200k körüli összeg), és arra voltam kíváncsi, hogy ez mennyire mozog közel a valós árhoz. De mivel nem láttam a piacon hasonlót (eléggé új model, ezt pl júniusban szerelték össze a kasztni szerint), illetve ami hasonlít rá ott elég nagy az árak szórása, gondoltam megkérdezem, ti hogy látjátok.
Ami érdekes még, hogy van rajta külön led a secondary batterynek, amit a DVD helyére lehetne betenni. Igazából ami szerintem dob a értékén, az a hozzá kapott dokkoló, illetve a BIOS-ba égetett Win liszensz. -
DinkaDanka
tag
válasz
Dell XPS #17020 üzenetére
23 k?? Szép ára van mondjuk tényleg komoly kari, tavaly próbáltam a Dead Space 2-t vele röccenés nélkül ment magas felbontáson. Javítva se volt az fix. Köszönöm a felhomályosítást
De próbálom mégé igy is megcsináltatni, ha nem megy akkor feldobom eladni egyben, szétszedni nem szeretném
Még egyszer köszi !! -
ViTToRe
aktív tag
válasz
Dell XPS #16979 üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséged. Szerintem egyszerűbb egy új, garanciális ODD beszerzése, biztos ami biztos alapon... Én is erre gondoltam, hogy a hibás ODD az ami talán a potenciális vásárlókat elriasztja.
Kijelző pedig olyan milyen... nem versenyezhet a legújabb kijelzőkkel
Köszönöm még egyszer a tanácsod
-
csabiee
csendes tag
-
deathtania
senior tag
válasz
Dell XPS #16715 üzenetére
hát, akkor megtartom, úgyis már a szívemhez nőtt, (főleg, hogy több ezer km-t utazott velem, többször repülőn is, és mégis hibátlan a kasznija, az alu miatt meg a határőrök csak lesnek, hogy mi ez, mert nem teljesen látnak bele a gépbe
...)
ha azt mondod 80k körül lehetne csak eladni, annyit meg nekem is megér...
csak amiatt gondoltam lecserélni, hogy vennék valami kisebbet/könnyebbet (ASUS T100 körüli csodát 120 körül), de ennyiért inkább megtartom. még most is a nagy kánikulában 50 fokos a procc, a rosszabbik akksija meg csak 15%os elhasználódással 4-5 órát simán kibír munkára, és 64GB-s ssd-vel baromi gyors az egész rendszer, amire meg nekem kell, tökéletes.
remélem megkapom az új hdd-t, legalább azzal sem lesz bajom. a mostani, amit kaptam 100/94%os (606 hiba az adatátvitelben, ami nem tudom, hogy került oda, mert az ssd-vek meg nincs adatátviteli hiba, sem a korábbi lemezzel...)
amúgy mik a tapasztalatok, mennyit bír a gép, mennyire megbízható, mennyire gyakori a meghibásodása, mennyire kell aggódjak, hogy mondjuk behal az alaplapja? te talán jobban találkoztál ilyennel, mint én.
-
deathtania
senior tag
válasz
Dell XPS #16713 üzenetére
nálam jól elvolt, de volt rajta pár badsector, és kicseréltettem gariba, erre küldtek egy használt hdd-t (igaz az 100%os, csak van 112 nap működési ideje...) a flextronicsból (hét elején kaptam vissza a gépem), és mivel még kb két hét gari van rá, így beszóltam nekik, hogy ez így nem faja, szóval próbálok kicsikarni belőlük egy zsír új hdd-t.
huh, 90k körül nem biztos, hogy meg fogok válni tőle, főleg, hogy a +1 zsír új akksi (0%elhasználódás) + w8 licenc + office 2010 home and business licenc (sajna géphez kötődik) csak 50-et biztos megér, így 45ért eladni ezt a gépet...
de azért köszi az árazást
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Glo cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Medence topik
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest