Új hozzászólás Aktív témák
-
richpublic
tag
notira keresek hasznos progikat! tudtok mondani párat? ilyenre gondolok: hőmérséklet figyelő,olyan hőmérséklet figyelő ami fade-s átfedés van benn igy játék közben is lehet látni,stb ilyen jó dolgok =D
-
dat
senior tag
Egy rég elfeledett topicot szeretnék felhozni egy kérdés miatt.
A problémám az, hogy a notimat elég sok helyen használom (otthon, egyetem, stb) és persze mindenhol más más hálózati beállításokkal (dinamikus/statikus IP, proxy, stb...). Namost nekem valami olyan program kellene, ami az ezek közötti váltást kényelmesen megoldja.
Tudom hogy a proxy azért nagyrészt programspecifikus, de hátha...
Explorerhez már találtam, de azt meg nem használok -
Gazala
aktív tag
Ha van akkor olyan progit nem tudtok amivel a noti ventilátorját be tudjam kapcsolni és ne maga kapcsolgassa, mert játéknál egyenlő időközönként szaggat és nemhiszem hogy az Ati Mobility 9700-es ennyire rossz lenne, hogy a MOH: AA-t szaggatva viszi el és több pontot kapott mint az asztali gép, lehet a melegedéstől is, esetleg a winchester kis fordulatszáma miatt?
-
bebean
aktív tag
válasz
Szólista #109 üzenetére
meg itt van kettő. aztan abbahagytam a linkelest
Bővebben: link
Bővebben: link
& ~ Bővebben: link -
bebean
aktív tag
bocs, Everest törölve, sikerült vegigolvasni a hsz-ed.
Esetleg Motherboard Monitor?
Cpu Monitor: Bővebben: link
Hmonitor: Bővebben: link probald ki. -
Szólista
senior tag
Erre tud valaki segitséget? #92 Próbáltam a Centrino HC-t is,el sem indul,errort ir ki.Nem igaz,hogy nem tudom megnézni a procim hőfokát.
Arról már letettem,hogy a procit szabályozzam.
-
sekli
addikt
Honnan lehet letölteni Notebookos videókártyához (GeForce 4 420 Go) forceware vagy detonator drivert??? gúglit próbáltam, de nem sok a jó(friss) találat, néhányat letöltöttem, de nem jók, gyártó honlapján csak 2003-as van, tehát ki tud valamit, ami működik is?
-
r0dg3cc
tag
lehet hulye kerdes
a centrinos progi akkor dothan magos celeron-m -el se megy? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- RAM topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged