- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudod, a közös ismerősünk laptopján már legalább egy éve a Defender megy, hiba nélkül. Éppen tegnap állítottam valamit a gépén, és nem volt neki eddig gondja emiatt.
Ettől eltekintve nekem is van még egy kis fenntartásom, de a teszteredmények szerint a Nortonnal egy szinten van. Viszont azt nem tudom, hogyha talál valamit, akkor ugyanúgy kiirtja-e az adott vírust, mint a Norton.
-
betyar1974
senior tag
Köszi rendes tőled!
Időközben váltottam KIS-re, mert nem tudtam még 90 napos aktiválást sem beszerezni(nortont ingyen). Egy hét alatt elég sokmindenben elakadtam, problémásnak láttam, így elengedtem.
KIS-re jelenleg van 90napom, mielőtt befizetek rá, ezt elég időnek tartom 10k(ft) kiadására.
Mégegyszer köszi! -
arcitec
addikt
Na brávó! Megújult az Identity Safe annyira, hogy sem a Chrome , sem az Edge -ben nem működik. Hihetetlen mindig ez van, vagy a Google variál, vagy a Symantec, ez miért jó? Megváltoztatnak valamit és nem működik, vagy a usernek kell mókolni... per pillanat nem tudom mi van?
-
ot93
senior tag
köszi, lefuttatok egy teljes ellenőrzést, de amúgy mint a képen látható, azt írja olyankor, mikor indítom a pc-t, hogy "eltávolítva"... de azóta is minden indulásnál jelez...
meg a malwarebytes-t is lefuttatom, most jutott eszembe
ha egyik sem segít, akkor csökkentett módban is megcsinálom ezeket, de amúgy nemtom mihez tartozik, pedig rákerestem neten, de nem jöttem ráígy nem merem kivételek közé tenni.
-
SunMount3r
nagyúr
Az IP cím Ki-Be forgalmának engedélyezésével (Csináltam rá egy külön rule-t, akit a lista tetejére raktam.), annyi elértem, hogy ha manuálisan adom meg a teljes elérési utat a KODI-ban, akkor be tudja tallózni a mappákat (A megosztó gép IP címe és a mappák nevei egyenként). De mindez csak kikapcsolt jelszavas megosztás mellett és, ha a Windows-ban az "Advanced Sharing Options" és a Home network alatt még bekapcsolom a "Puplic sharing"-et is.
Személy szerint pedig jobban örülnék, ha hosszabb távon mind két opció ki lenne kapcsolva és lenne rendes jelszavas védelem a mappák elérésében...
Az automatikus "LAN" és SMB network forrás keresés még mindig nem működik, nem találja a gépet sem a KODI, sem a lejátszó saját Media Centere...
.
Valami további 5-let esetleg, mert bár működik, de ez csak fél megoldás és nem magyarázza azt sem, hogy miért nem működik a dolog úgy, olyan egyszerűen ahogy kellene (és ahogy a többi média player-es és hálózatos Topic-okban leírták a többiek)...
?!
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi
, erre is gondoltam már, de azt hittem valami windows-os beállítási gond van (ami még nincs kizárva továbbra sem) és azzal meg lehetne oldani, anélkül, hogy belebabrálnék mélyebben a NIS-be (fő a biztonság megint csak
). Mert elvileg így is simán működnie kellene, még a NIS-es beállítások is stimmelnek hozzá. De kipróbáltam és Trust Control-ban Full Trust-t adtam a média player-nek is és az egész Local Area Network-nek is. De így se működött a dolog. Pedig a neten rákeresve, van akinek ez oldotta meg a megosztási problémát.
De olyan infót is találtam, miszerint még ha ki is kapcsoljuk teljesen a NIS tűzfalát, akkor is marad valami belőle, ami bele-bele szólogat és blokkolhat dolgokat, ez mondjuk ráfogható arra, miért nem megy látja a Media Player-em a LAN->Search keresési funkciójával a notebook-omat még kikapcsolt NIS mellett sem. De ez csak feltételezés.
Azt viszont továbbra sem értem, hogy a notim-on megosztott és a Network->Admin-PC alatt kilistázott mappákat miért nem tudom ugyan erről a noti-ról megnyitni és miért dobja ki rá a "Network error" hibaüzenetet. Ez csak megint valami Windows-os beállítási problémára utal, vagy ennek a hátterében is a NIS állhat?
Holnap megcsinálom a NIS ip alapú engedélyezését, remélem legalább ez be fog jönni végre...
Ha bárkinek lenne még javaslata, akkor köszönöm!
-
-
törölt tag
Szia PapauZ, a Firefoxhoz kiadtak valamilyen Pre-Release IDS-t, de nem enged belépni a fiókba, ugyanis mindig problémája van az email-címmel, illetve a jelszóval - ami persze rendben van, mert a Chrome alatt elfogadja.
Tudom, hogy még kísérleti fázisban van a dolog. Van valami ötleted?
Köszi! -
törölt tag
Akkor jó, hogy egyelőre nem vásároltam be belőle
Mondjuk jelenleg nincs is olyan extra akciós nagy mennyiségű ajánlat, mint ami a 2010-es és 2011-es verziókat érintette, amikor megesett, hogy két egy éves NAV licencet is adtak 1990 Ft-ért vagy 1 NIS+ 1 NAV
Akkor nagyon sok maradt a nyakukon, aminek a következménye volt ez a nyomott ár, de tanulhattak a dologból, mert a 2012-es verziótól kezdődően, nem találkoztam a jelenséggel.
-
Zotya84
őstag
?
Nekem volt olyan, hogy utazás miatt kiment a fejemből, és elmaradt a renewal. Majd utána NA-on megújítottam a kódot és egy előfizetés állapota után visszaaktiválta magát, nem kellett semmilyen kódot írni bele...
Egyébként Nortonnál én még nem láttam sehol sem 20 karakteres kulcsot... Ami nem jelenti azt, hogy nem is létezik csak tudod 10 alatt már kellett volna találkoznom vele.
GoodSpeed: mivel 5 gépes licencet használok, sokszor olcsóbb hosszabbítani, mint újat venni. Abból valahogy nincsenek olyan akciós lehetőségek, mint máshol.
-
Colos1
őstag
Szia, NIS -el használom.
Tegnap este kezdte el, akkor el is játszottam az összes belépési lehetőséget, írta is, hogy várjak egy órát. Ekkor megváltoztattam a jelszót is. Újraindítást is csináltam, kb. 4x.
Ma reggel továbbra sem ment, de miután sűrű szitkozódások közepette hatodszorra is megpróbáltam, végre belépett.
Egyszer írt olyat, hogy nem tudott kapcsolódni a szerverhez, de akkor is a webes felületen sikerült hozzáférnem a trezorhoz.
-
Teodor52
senior tag
Köszi az infót.
Még egy kérdésem lenne:
-Mikor feltettem legelőszőr a nortont, cd-ről telepítettem és ugye kérte a kulcsot, majd végbe ment a telepítés.
Néhány másodpercre rá előugrott az aktivációs ablak amin keresztül nyitottam egy norton account fiókot emailel,jelszóval és kiírta hogy sikeres aktiválás és regisztráció.Ez így rendben is van persze, de sajnos az elmúlt napokban újra kellett tennem a rendszert.Jött elsőként a chipset driver,a grafikus driver,audio és a lan driver,majd felfrissítettem a wint és tettem fel ismét a nortont.
Másodszori telepítésnél a termékkulcs beírása után ismét előugrott az aktivációs ablak, de kiírta hogy sikeres aktiválás és regisztráció.
Hogy hogy nem kért emailt meg jelszót mi alapján azonosította be hogy ugyan arról a gépről/gépre telepítettem a nortont? -
HZoli87
veterán
Ezeket szoktam olvasgatni. Lehet hülyeség, de amikor észreveszem hogy nem működik megfelelően, akkor általában több böngésző fül van megnyitva (mondjuk ettől nem kellene problémáznia), és az egyiken biztos flash (pl.: YouTube) tartalom fut. 1-2 hete kikapcsoltam mind a két oldalon, hogy ne kérdezze meg, hogy melyik bejelentkezési adatot akarom használni, mert általában megjegyzi a legutóbbi választásomat. De ennek ellenére a hiba továbbra is jelentkezik.
Bitdefender és Kaspersky fórum
MÁS: 2013-as verzió meddig kap vajon támogatást? Azt látom, hogy még a régebbi verzióknak is frissül a Toolbarjuk (2012-es verziónak is), de kapják rendesen a vírus adatbázist is például (napi rendszerességgel)?
-
HZoli87
veterán
Szia!
Köszi, akkor majd lesz valami.
Egyébként 1 hetes a rendszer (W7), mindenből stabil verziót használok, és naponta több alkalommal is jelentkezik az első hiba. Valamit biztos javítottak, de ezt sajnos nem.
Már komolyan elgondolkoztam azon, hogy visszatérek a 2013-as verzióhoz, mert ez az új IDS állandóan felbosszant (sikerült elcseszniük a program legjobb részét) ...
-
HZoli87
veterán
Szia!
Van valami híred / belsős infód IDS foltozás / fejlesztés ügyben?
Marhára zavaró, hogy naponta többször kell a Firefoxot újraindítani miatta, mert a Toolbar lelkivilága megkergül. Ahol több bekeletkezési adat van, ott nem lehet választani (mert nem ajánlja fel, csak a kérdést jeleníti meg). Ebben az esetben teljes a KO, mert nem reagál a Toolbaron található 3 gomb sem (trezor, megosztás, ...), így a trezort sem lehet elérni. Szerencsére, olyan oldalakon ahol csak 1 bejelentkezési adatom van, ott ebben az esetben is kitölti.
Azt már nem is említem, hogy 2 hónap alatt egy reagálást sem kaptam arra, hogy Firefox alatt mért jelennek meg angol IDS utasítások, amikor az OS, a böngésző és a Norton is magyar nyelvű (egy moderátor felvette velem a kapcsolatot, elkért minden infót és ennyi) ...
-
jediweb
aktív tag
No csak megszoktam az ID safe-t bár a használt lista(a lenyíló) itt sem tökéletesen működik és ráadásul több is beleférhetne jó lenne pl állítani. Szerkesztéskor az azonosító nevet nem engedi módosítani khümm, lehet biztonsági dolog, na de így,új név ,majd töröl a régi és az új név átnevez a régire, khümm.Miért nyaggat az ID safe bejelentkezéskor hogy legyen felhő , ha nem akarom , lehetne beállítási opció.ID-safe mentéskor - visszatöltéskor egyaránt importálást ír ki , első mentéskor a frászt hozta rám, khümm.
Más
Norton Mobile Security androidra.
A lopás elleni funkcióban nem engedi a kép készítést a régiós jogszabályokra hivatkozva, közben meg csak - a weboldalon - Németországra hivatkozik, hogy ott nem használható, Jó ez így itt nálunk is? Vagy netalántán lehet reklamálni, hol lehet megtudni a tutit...
A tolvaj van védve , nevetséges hiszen ki használja a mobilom mint én.
A fényképezőgépet meg akkor használom amikor akarom nem látok rációt a tövényben.Köszönve a választ ..
-
HZoli87
veterán
21.0-nál marad az IDS teljes méretben, csak eltűnik az alsó 2 cm-es sáv. Lekicsinyítem az alap méretre akkor újra megjelenik.
Második hibát naponta vagy inkább kétnaponta reprodukálja az IDS (hétvégén telepítettem a rendszert, abszolút tiszta), de fogalmam sincs hogy mit kell hozzá csinálni. Ugye rákérdez, de nem jeleníti meg az opciókat. Plusz, ilyenkor ha bárhova kattintok a megnyitott oldalon, akkor sem tűnik el a felső sáv (amiben a kérdés van). Amikor rendesen működik, és nem akarom egyik bejelentkezési adatot sem használni éppen és bárhova kattintok, automatikusan elrejti a kérdést. Böngésző újraindítása megoldja a problémát.
Második hiba nem lehetetlen, hogy csak a Firefox alatt jön elő. Rókát érinti szintén az itten leírt hiba is, elég bosszantó, hogy az angol és magyar nyelv keveredik. #1526
-
-
dbius
veterán
Nem tekintem kötözködésnek, de ha az előző NIS verzió mellett ment minden, mint a karikacsapás és tényleg észrevehetetlenül futott a háttérben, akkor számomra az új verzió egyértelmű visszalépés. Olvashattad, hogy miért.
KIS2013 esetében full keresés mellett is tudtam filmet nézni - bár ez jobban terhelte a rendszert a NIS2013-hoz képest -, NIS 2013 mellett is - alig észrevehető a full keresés során is a rendszerterhelés, pontosan azért, mivel csak az egyik magot terheli le, nem az összeset! -, viszont NIS2014 alatt minden erőforrás odavan...
Ez az, ami nagyon nem tetszik. A film valóban nem az ssd-n van, bár őszintén szólva már nem foglalkozom az ssd kímélésével. Viszont a full keresés a rendszermeghajtót ellenőrzi NIS2014 alatt (c:\), a film pedig másik vinyón van, dokkolóban. Tehát nem azért akad meg, mert azt a meghajtót ellenőrzi - és a vinyó nem tudja kiszolgálni a kéréseket -, amelyiken a film van, hanem mert annyira megeszi az egész gépet a keresés.
SSD-n a két verzió forma-forma idő alatt végez a full kereséssel (11 perc körüli idő, +- 20-30mp).
-
-
PapauZ
aktív tag
Már nem tudtam szerkeszteni sajna, de itt van a pontos leírás, hogy miért eszi meg annyira processzort a 2014-es SSD-ken (általában csak azokon jön elő ez a "hiba"):
http://community.norton.com/t5/Norton-360-Norton-Internet/NIS-V21-0-0-89-Using-86-92-CPU-utilization-during-Full-Scan/m-p/1006719/highlight/true#M1172
http://community.norton.com/t5/Norton-360-Norton-Internet/NIS-V21-0-0-89-Using-86-92-CPU-utilization-during-Full-Scan/m-p/1007165/highlight/true#M1177 -
tuti?
... a külföldi áruházban vásárolt kulcsok a jövőben nem lesznek aktiválhatóak magyar nyelvű termékekben. E gyakorlatot a kínai kulcsokat illetően már be is vezették. Az sem újdonság, hogy amerikai kulccsal eddig is illegális volt a szoftverhasználat. A korlátozás a jövőben vásárolt termékek esetében lesz érvényben, hiszen a kulcsok akkor válnak régiózárassá. -
Teodor52
senior tag
Szia!
Megvan mind a két ccsvchst.exe a feladatkezelőben köszi!
A feladatokon belül nem találok rendszerindítás védelmet!
-
Köszönöm. Itt látok ilyen beállításokat, de ezek eddig is így voltak, mégis, mikor visszaérek a gép elé, jobb alul írja ám,hogy ő háttérvizsgálatokat/tevékenységet végez, amíg a számítógép használaton kívül van...
Az értékeknek a maximum a 20-20-30, minimum 1, kikapcsolni pedig nem lehet. Az értesítés azért ON, mert az csak értesít üzenetben jobb alul,hogy dolgozik... (legalábbis gondolom).
-
HZoli87
veterán
IDSafe egyszerűen egy vicc, szarul is néz ki (teljesen elüt a programtól), tele van hibával. Jelenlegi szerintem jobb, kézre áll, áttekinthetőbb. Ezenkívül nem nagyon találtam hibát (stabil), bár újdonságot sem.
Ghosttal visszaállítottam a régi rendszert, így újra a 20-as verzió dübörög.
Mozilla FTP-jéről letöltöttem, majd telepítettem a stabil 22-es verziót, erre meg letiltotta a Norton beépülőt.
-
törölt tag
Symantec releases betas for Norton AntiVirus 21, Norton Internet Security 21, Norton 360 21
Képpel is megtámogatva:
Bekerül a Norton Zone, úgy néz ki, még mindig nem lehet végig használni a bétát a vásárolt kulccsal csak korlátozott idejű trial módban
-
HZoli87
veterán
Azért jó látni, hogy nem nálunk van a probléma.
Lehet már a béta verzióra gyúrnak és valamit állítgatnak a szervereken.
File Download Insight stops the opening of installer and gives me three choices: Sunbird Browser
-
-
törölt tag
Köszi, akkor így értelme is van, hogy a NU is fent legyen mellett, ha valaki a Speed Disk-et használja
No akkor a 2-es lett a befutó:
Norton mobil védelmi programok (táblagépekre és okostelefonokra)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged