- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szd@root.hu
tag
tudsz küldeni egy olyan videót, amit a tiéd hibátlanul lejátszik és te konvertáltad gépről???
-
szd@root.hu
tag
válasz
szd@root.hu #3441 üzenetére
a mediacodert te hogyan állítod be?
mármint milyen paraméterekkel?? -
szd@root.hu
tag
hi!
nem jövök rá, hogyan és milyen programmal tudnék kódolni a 6230i-mre filmeket (20 perceseket), hogy ne csússzon a kép el a hangtól mint a 3Gp-ben, kb. 10 perc után...
tud vki segíteni nekem??
-
szd@root.hu
tag
hello, sziasztok
van egy 6230i-m és arra lennék kíváncsi,h létezik-e hozzá bluetooth-os távvezérlő. konkrétan kormányra kéne vagy annak környékére, mert a telő aktív tapadós konzolon van ami rá van kötve a fejegységre és arról megy a zene, meg a kihangosítás is. éppen ezért kéne olyan eszköz, amivel pl. hangerőt tudok szabályozni,számot váltani stb. , de a kihangosítós bluetooth nem kell jó... csak valami vezérlőeszköz. tud vki ilyet? -
szd@root.hu
tag
helló
talán tudtok segíteni...
van egy 6230i-m. van benne egy 512-es kari és van a kocsimban egy átjátszókazettás rádió, aminek a vége jack. vettem egy átalakítót (AD-15) egyik fele telefon POP a másik pedig egy jack negatív (amibe a jack megy). egy ideig (2 hónap) szólt a kocsimban, mivel a telefon headsetnek érzékelte az eszközt. egyértelműen arról ment a zene.
a probléma: mostanában már egyáltalán nem tudom vele használni,mivel az írja ki rá, h nem támogatott eszköz... 2 másik Nokia egyből felismeri, gond nincs vele. nem értem a dolgot, mert előtte nekem is felismerte és támogatott típus.
mi lehet a gond???
u.i.: 50ből egyszer felismeri... -
szd@root.hu
tag
hogyan tudokén is java-t írni a telóra?
-
szd@root.hu
tag
Jah és honnan tudom megnézni, hogy melyek a legújabb szoftverek a telómhoz (+mit tud az új szoft.)?
-
szd@root.hu
tag
Köszi!
Azt szeretném még megkérdezni, hogy minden 512-es MMC-t befogad (6230i) Vagy az 1GB-s kártyákat is fogadja (esetleg szoft. frissítés után)? Mert egy gagyibb mmc is megteszi nekem, csak pendrive/mp3 lejátszó/movieplayer ként akarom használni. Nem kell a legdrágább, csak fogadja be. Tud vki ezzel kapcsolatban segíteni nekem?
[Szerkesztve] -
szd@root.hu
tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek ezekhez a témákhoz, ezért lenne pár kérdésem. Van egy 6230i telóm.
Olvastam ilyet, hogy szoftver frissítés (6230i). Mire jó? Hogyan érdemes nekiállni? Vannak hátrányai?
Szerkeszthetőek az alkalmazásai? Pl.: Olyat szeretnék, hogy filmnézés közben teljes kijelzőre kitegye a filmet. Alapban nem tudom ezt megcsinálni. Vagy kell hozzá még vmi?
U.i.: nagyon kezdő vagyok ezekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest