Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumipapa77
friss újonc
Helló és üdvözlet mindenkinek,
új vagyok itt és segítséget kérnék! Kb. másfél éve kaptam egy Nokia 5.1-es telefont. Már régebben meglévő UPC -s SIM kártyával használom. Már akkor felmerült a probléma, hogy az osztrák határt átlépve mindig kérte a SIM kártya PIN kódját a további működéshez. Ez igen macerás volt, az autópályán a telefont nyomkodni. Akkor a UPC ügyfélszolgálata gyorsan segített ezt megszűnteni de sajnos nem emlékszem, hogyan. Most különféle bizonytalankodások miatt egy rendszerfrissítést kellett csinálni a telefonon. Azóta újra kéri a PIN-t a határon. A UPC nem tud segíteni, nem tudják, hogyan csinálták akkoriban.
Nem vagyok egy guru és sajnos a beállításoknál semmit nem találok erre vonatkozóan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Gmail
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs