Hirdetés
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Odamész hogy vezérlőpult-rendszer-rendszereszközök.itt egymás alá szépen fel vannak sorolva a cuccok,hogy mi van a gépben.na most itt kell lennie az egyik csoportban egy usb storage device-nak.ennek kell a driverét megbuherni.
-
termaltake
csendes tag
Egyébként xp
-
termaltake
csendes tag
Ő pontosan hol mondod?Az a baj hogy ez a gond az egyik haveromnál merült fel és csak holnap tudom megnézni.És ha nem ez akkor mi lehet még a bibi? DE SZERINTEM EZZEL IS SOKAT SEGÍTETTÉL,úgy hogy KÖSSZ!!!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Ugye XP alatt próbálkozol?
Na annyi a trükk hogy a Rendszereszközöknél az USB Storage Device-nak a driverét kell frissíteni.Rámész arra hogy te akarod kiválasztani listából,és ha minden igaz a következő ablakban már csak rá kell bökni az 5510-re.Ha jól emlékszem ezt kell csinálni-régen telepítettem már újra az XP-m és a teló progiját :)Ha nem megy,szólj. -
termaltake
csendes tag
HY!Arra lennék kíváncsi hogyan lehet a már említett telefonra mp3-mat másolni?Pontosabban nekem azzal van problémám hogy a windows felismeri,a saját programa viszont azt írja hogy nem lehet az eszközzel komunikálni.Mi lehet a gáz?:F
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi