Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #38559 üzenetére
Egye kő közben megverhet!
-
Sárpac
nagyúr
Kövi alkalommal elkapom az egyik lovas csajszit!
Szurkoljatok lesz ami lesz alapon fog menni a dolog(vagy sex vagy jobb horog)! -
Sárpac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #38545 üzenetére
Terminátor 2-ben ő is arra gondolt szerintem!
-
Sárpac
nagyúr
Holnap megyek lóháton 4 bombacsajjal ki a mezőre persze én leszek leghátul!
-
Sárpac
nagyúr
Szerintetek bűn az ha egy 30as pasinak egyszerre 3 csaja van?
-
Sárpac
nagyúr
Ezt eltaláltad A Féfiak így éreznek ha szerelmesek!
Létezik ha olyan erős a belső kisugárzás és még mellé passzoltok is stílusban gondolkodásban akkor bizony a külső az utolsó szempont amit egymásban kerestek.
Szerintem ha túl erős a külső vonzódás elhal az igazi szerelem érzet nem jó ha túlságosan vonzó egy nő az csak "arra" fog kelleni!Legalábbis nálam!
Nagyon sok szép nővel beszéltem már és sokuk attól szenved, hogy nem kell másra csak "arra" a férfiaknak! -
Sárpac
nagyúr
Lófa@szt! Most mondjam azt, hogy egy olyan lányba voltam hónapokig szerelmes aki még csak nem is volt a zsánerem? Még most is megpusztulok tőle ha meglátom pedig mondom utolsó a kefélés ami eszembe jut róla egészen más érzések fognak el vele kapcsolatban.
Ha te így látod Leeza akkor bizony nem voltál még igazán szerelmes sosem -
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DeadMeat #31072 üzenetére
A nők nem szoktak azon agyalni, hogy akarnak e vagy se, azon szoktak, hogy hogyan érje el hogy akard őt. A legutóbbi eset nálam amit nemrég is írtam egy aktív kapcsolatban lévő buszos anyuka próbált heteken hónapokon át felszedni mindenféle trükköt bevetve. Aztán valszin fordított a párja a dolgon, én jól összevesztem vele(direkt), de 2hete véletlen megláttuk egymást és megint le se vette rólam a szemét pedig azért elég keményen kiosztottam legutoljára.
Szal itt tudom ha akarok tudok fordítani pedig a hölgy rendesen elküldött a fenébe, mert megvan a vonzalom , ha nem érezne tudomást se vett volna rólam..Csak most egy másik projekten melózom, egyenlőre az ilyen ingó bingó dolgokat hagyom pedig nagyon jó lenne összejönni vele, de had érjen még.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #31069 üzenetére
De ha folyton róla beszél olyan szinten zavarhatja, hogy esetleg úgy érzi még szereti a volt párját, ráadásul ha még be be is szól, hogy volt párja mennyivel érettebb az meg már megalázó picit lenéző kioktató dolog szerintem. Ez ilyen összehasonlítgatós dolgokat rohadtul tudom utálni én is.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
#56474624 #31056 üzenetére
Bazz ők közelítenek felém nem én feléjük! Ezért érthetetlen a dolog. Van egy pár csaj haver szerintük csak barátokat keresnek ezek a nők, de mondom szemezés után odajön flörtölni pusztán barátságból? Hú de kiba@ottul unom már a szüzkurvákat akik rajtam keresztül erősítik be saját önbizalmukat az ilyeneket mindig lealázom nem tom miért, de már rutinból megy.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
#56474624 #31054 üzenetére
Én kifelé önbizalommal tekintek, de a környezet néha és itt a nőkre gondolok érthetetlen módon reagálnak, és az ilyen dolgok egyik pillanatban felszed másnap meg hirtelen kifelé kezd menni a dologból számomra bizony elég önbizalom rombolóak főleg mostanság mivel sorozatban fordult elő...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
DeadMeat #31049 üzenetére
Nekem 2 ilyen is volt mostanában sőt a hölgy mondta, hogy kérdezzem meg még egyszer "áprilisba udvaroltam neki" 2hete hívott, randi megvolt aztán semmi ma felhívtam lehet mégis szal ez ilyen... lehetmégissehogy. mondjuk 1kapcsija volt csak egy 5éves szal nem csodálom, hogy nem ugrik fejest a dolognak.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
hejesírásó #31046 üzenetére
A "betegség" egyik fő oka, hogy a szegycsont nincs kifejlődve így nem tartja a bordákat rendesen és azok befele mennek nem kifelé domborodnak.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #30970 üzenetére
Kell ám küzdeni velük rendesen.
Meg aztán ugye istálló takarítás talicskázás stb. az is mind mind izmosít.
Meg írtam már nekem a mellkasom miatt fontosak ezek a sportok, mert ha elhanyagolom akkor katasztrófálisan vissza tud alakulni ami meg megint nem vonzó. Időm meg azért nincs napi 11-12órát töltök melóval így is örülök, hogy le lehet járni naponta kondiba vagy lehet futni néhány kört, aztán este 6kor meg lózás tavasztól ahogy világosodik és ott vagyok 9óra míg hazaérek. -
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #30967 üzenetére
Lovaglás lóf*sz?Megnézném azt, hogy hogyan bánsz egy 6-700kilós állattal ami 50-60al zúgy veled a prérin árkon bokron vízen át. Minden izomzatot megmozgat olyat is amit semmi mással nem lehet csak a lóval, arról nem is beszélve, hogy rendkívül fokozza a szexuális teljesítményt sokkal tovább lehet hajtani a nőt, legalábbis nálam egyértelmű volt a javulás miután elkezdtem egy jó fél évre rá, ráadásnak igen szép tartást ad. Plusz remek női hátsókat sasolhatsz magad előtt ha csoportosan mentek legalábbis ahova én járok szinte csak nő van.
Egyébként hidd el alkat függő is azért dolog, vékony csontú pasi boxolhat élete végéig akkor sem lesz sokkal vastagabb.. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Integra #30965 üzenetére
Járok rendszeresen sportolni kondi és lovaglás, de sajnos ilyen fazon vagyok egy dekát nem tudok felszedni, na jó 2-3kiló izomba pluszban azért megvan, és mellé van egy jó kis gyerekkori tölcsérmellkasom ami nem igazán gyógyítható. Gyakorlatilag gyerek korom óta mindig csinálok valamit úszás, futás, kerékpár gyalog járok melózni pedig fél óra az út. Főleg tavasztól amikor intenzíven tudunk edzeni akkor meg lovaglás ezerrel.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
dragonfx #30959 üzenetére
Orbanoval kell egyetértenem szerintem a nőknek kell egy dolog amire fel tudnak nézni egy pasiban. Na most egy 60kilós nem egy izom pasi akkor tud jól csajozni szerintem, ha kívülről nem is látszik annak, de belülről legyen Férfi. És az a gondom, hogy ezt csak egy darabig lehet így tartani és még valahogy nem tanultam meg óvatosan nyitogatni saját magam érzéseit, és bizony rohadtul bent lehet égni egy kapcsolatban ahol úgy érzed megvan az az egyhullámhosz egy növel te "beleszeretsz" majd ő hirtelen borítja az egészet. Ráadásul ez viszonylag ritka, mármint, hogy az ember olyan nővel kerüljön össze akivel ez megvan.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Integra #30955 üzenetére
Na ja végül is így 31éves bőven ráérek még!
Ráadásul tom nem vagyok az az igazi női ideál pont ez az egy amivel tudok hódítani a húzásokkal ,a határozottsággal na meg, hogy olyan szinten tudok dumálni, hogy legtöbbször legalábbis mostanában maga a hölgy kéri el a számomat. Nem értem én ezt komolyan.orbano: legutóbb nyáron egy komolyabb dologban is pont a hölgy volt nagyon érzelmes olyan szinten, hogy szinte teljesen megbolondított aztán meg lapát. Utána jött egy pasis anyuka ráadásnak szintén na az megint ugyan ez a szitu, csak buszon dumálgattunk egy ideje, még csak randi se volt se semmi, de egyszer úgy jött össze, hogy 3asban barátnőjével egy darabig velük mentem Pestre konkrétan vagy 1 metró megálló szintig és mikor lelépett a bnője Ő eldobva kis táskáját tartotta csókra száját én meg csak lestem mi van?
Adtam két puszit a szája szélére meg megdörzsölgettem kicsi hátát mondom du talizunk a buszun. Aztán du már látom a söfőrrel hetyeg.Mondom fasza!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Integra #30936 üzenetére
Azért nem árt óvatosnak lenni.
Nem szabad egy nőt sem komolyan venni még akkor sem ha megvolt az első szex persze figyelni kell rá de belső energiát beölni nem szabad az elején.
Az a furcsa én egy 170centis 60kilós átlagember vagyok talán egy picit vékony, és ahogy észrevettem az eddigi tapasztalataim alapján addig amíg belülről erősnek tűnök addig sikerül vonzónak maradnom egy hölgy előtt, de amit előkerülnek az érzéseim azaz nyitok 1-2hét és vége másfele kezd tekinteni. Nem igazán értem miért van ez? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #30921 üzenetére
Hajaj nagyon sok 30as is az sajnos sőt úgyfest új korszak kezdődik!
Sajnos nagyon sok nő esik abba a hibába hogy a legjobb bikát választja 20on évesen aztán ha meg megvan az első gyerek jön a pánikroham, hogy már nem kellek annak a bikának és nekiállnak szeretőt keresni maguknak ész nélkül. -
Sárpac
nagyúr
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
hejesírásó #29616 üzenetére
Attól függ, hogy lesz-e még benne harag irántam (ezé voltam muszáj engesztelni egy picit).
Ha haragszik akkor is lehet picit húzni poénba eltolva a dolgokat, utoljára is ott volt a bajsza alatt a mosoly csak dacból már csak azé se reagálta le. -
Sárpac
nagyúr
válasz
hejesírásó #29548 üzenetére
Jaja, de most tényleg az a legjobb ha nem ölök bele energiát, mert úgyis csak ront a helyzeten. Tudja, hogy akarom, tudom, hogy tetszem neki abból, hogy a tekintetét rajtam tartotta mikor elment utoljára, plusz a buszon is nézett nem kerülte a tekintetemet.
Majd megnyugszik és ha újra jön maxi magabiztossággal fogok ráköszönni és óvatosan érdeklődni poénokat belőve aztán legközelebb pedig jöhet a rágós trükk is! -
Sárpac
nagyúr
válasz
kovacsroli #29505 üzenetére
És abban hol a kihívás?
Nem nem a buszos hölgy és köztem van valami érdekes szál ami húz befelé engem is és biztosan tudom őt is. Nyilván meg van ijedve, meg most állást is keresnie (illetve már van ha jól tom) nem fogja magát kivágni a semmibe.
Hogy akarni fogja vagy sem az idő fogja megmondani, nyilván most én is más hölgyikékbe fektetek be, de nem fogom kizárni semmiképpen sem. -
Sárpac
nagyúr
Lehet lehet benne van. majd kiderül.
A gond az szerintem és úgy érzem, hogy Ő úgy érzi nem akartam Őt és muszáj vagyok megerősíteni abban, hogy épp ellenkezőleg csak féltem tőle.
Mint mondtam utolsó alkalommal is mikor együtt utaztunk végig szemezett velem, sőt mikor beszélt halványan köszönt és kint is figyeltük egymás tekintetét míg el nem ment és indult a busz. -
Sárpac
nagyúr
válasz
kovacsroli #29491 üzenetére
Persze, hagyni kell egy kis időre de tekintetét mindig keresni kell, hogy ott legyen a biztonság érzés, hogy tényleg kell nekem.
Most írtam neki iwiwen egy ilyet "Miért van az, hogy valaki nem akar beleszeretni valakibe, de az mégis megtörténik? Teljesen megőrítettél egy jó 10napra. Hiszem azt, hogy jó lesz!"
Ez a cím a tárgy pedig ... -
Sárpac
nagyúr
válasz
kovacsroli #29489 üzenetére
Valszin nem fogja elfogadni (félelmében), de a szemén ott lesz a válasz, azt nem fogja tudni úgyse elrejteni, ha érez irántam valamit.
Végtére is nem bánom ezt a csetepatét, rólam biztosan tudja, hogy elfogadom és nagyon tetszik nekem, és ez bármennyire is nem tetszik most neki később előny lehet az esetlegesen előforduló többi udvarlókkal szemben.
Amíg egy nő nem semleges addig minden benne van a kalapban én ezt vallom. -
Sárpac
nagyúr
Az a bajom, hogy nagyon sok idő fog eltelni hetek gyakorlatilag januárnál hamarabb nem fogom látni.
Persze a szemén látni fogom mi a helyzet, de akkor sem tudom, hogy helyes lenne e bármilyen közeledés.
Ráadásul pajzánkodott egy másik ficakkal is (konkrétan a sofőr), azzal most jóban van csak velem van fasírtban.
Az a baj, hogy tényleg durván kiosztottam szegényt, mert azt írta nem érez semmit se (konkrétan megírtam, hogy ha jól emléxem te kezdtél el ismerkedni nem én), nagyon felnyomta az agyam, hogy kritizál miközben ténylegesen próbáltam korrekt lenni hozzá. ezen valszleg berágott, de rendesen.
Viszont határozott voltam, és szerintem a szerelmeses sms is kellett mégha utánna ilyet is írt.
Lehet megpróbálom azt amit írtál veszett fejsze nyele, ha nem is fogadja el a szemében úgyis ott lesz a válasz és az elég lesz nekem. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #29481 üzenetére
Még annyi kieg, hogy mikor taliztunk az utsó héten alig akart köszönni és nagyon dühös képet vágott, ha néha hozzá szoltam, mert ugye többi ismi közt ő is ott ül a délutáni járaton, nagyon morcosan igen nem egy szavas mondatokkal válaszolt(pedig a poénjaimon ott volt a bajsza alatt a mosoly is) és másokat is zavart a viselkedés, majd utsó nap mikor jött hétfőn, rászoltam, hogy hagyja abba ezt, és ekkor ilyen ijedt zavart képe volt, meg mintha kétségbe esett volna, aztán az úton megint egymás felé fordulva ő két üléssel arrébb köztünk az ismik, megint néztük egymást és megint láttam a szemén a furcsa abszolút nem érzelemmentes jeleket, nem volt benne harag inkább egy pici szomorúság.
Aztán másnap de. küldetem egy szép verses szerelmes smst erre nem reagált aztán másnap még egyett, hogy tudok neki melót, erre Ő neki nem kell tőlem semmise, nem akar tőlem semmit meg már, hogy egyszer mondta.Jajj nekem ezek a nők!
-
Sárpac
nagyúr
(buszos story egy családanyával akinek párja is van)
Had kérdezzem már meg, adott egy nő, akivel először csak szemeztem.
Majd a hölgy legközelebb köszönt egy sziával miközben elhaladtam mellette, napokig így ment később már mellém is ült és beszélgetni kezdett velem(elejében nem akartam kerültem előtte sokáig, mondván gyereke is párja is van). Így telt el hónap majdnem minden nap beszélgettünk. A lányon észrevettem, hogy zavarja ha más nőkről beszélek(tudom nem illik, de nem tudtam eldönteni mit akar, mert túlságosan barátkozó típus). Aztán megírtam neki, hogy bolondulok érte és nagyon tetszik. Erre nem írt vissza, de másnap a buszon az ölembe rakta a táskáját, kettéharapott egy rágót a szájával és nekem adta majd megint sok beszélgetés hülyülés. Aztán még egy nap telt el akkor már egészen a melóhelyig kísértem(fél úton nekem mindíg le kellett szállnom meló miatt ő pedig ment tovább). Útközben taliztunk egy pár bnőjével szintén jókat beszélgettünk, majd a végén kb. 3 másodperccel azután, hogy elhúzott az utsó bnője a lány megállt behunyta a szemét és kissé félrefordította a fejét és úgy állt másodpercekig. Én erre kép puszit adtam és megdörzsöltem a hátát, és mondtam talizunk du. visszafele is és foglaljon helyet a buszon ha tud.
Visszaúton megint sokat beszéltünk, szintén 1bnőjével együtt.
Eltelt egy 3napos hétvége megírtam neki, hogy komolyan tetszik és szeretném közelebbről megismerni. Erre megint nem írt hanem du. a buszon elmondta, hogy barátjával xarban vannak és, hogy egy pici hiányzik és simán otthagyja, borzasztóan lehúzta ez meg az nem tetszik stb.(ezt már az előtt is csinálta). Megint hülyültünk sokat. Másnap már magától helyet foglalt maga mellett és szintén végig vihogtuk az utat. Aztán beteg lett a kisgyereke és pár nap múlva a telóba olyat mondott, hogy jó lesz neki az ami van és, hogy egy xy éves nő ne kefélgessen összevissza, erre véletlen beszóltam(a sex sose volt tabu köztünk), hogy ne is csak velem. Erre totál kiakadt és elküldött a fenébe olyan szöveggel, hogy Ő szereti a párját, sose csalná meg, meg, hogy Ő semmilyen jelet nem adott, hogy bármit is akart tőlem, meg baromira nem bírja ezt a stílust.
Erre megírtam neki levélbe, hogy szerintem mi volt picit bunkó voltam, de sok volt a sokk!
Azóta egy fokozott fasírtba kerültünk ráadásul picit bele is szerettem, de ne hívjam ne keressem, nem akar tőlem semmit, még az iwiwről is kitörölt. A gond az, hogy ez a lány továbbra is utazik a buszon és én nem tom mit csináljak, mert ha szembe ülünk egymással csak néz rám a szemén pedig látom, hogy érzések futnak át rajta. Most egy pár hétig "szerencsére" nem lesz, de újra jön azt hiszem végem lesz, mert sose éreztem magamat olyan jól nővel mint vele ezidáig(úgy értve belsőleg).Mit tegyek?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Lirion #25954 üzenetére
Ez is igaz, de a srác esetében nem bizti, hogy beválna.
Vannak trükkök amik bizonyos férfitípusoknak be szoktak válni, viszont egy más típusú más karakterű srácnál ugyan ez kudarchoz vezethet. Szal azért karaktere is válogatja, egy vonzó külsejű bármit megtehet egy nővel, egy kevésbé macsósnak viszont másképpen kell vonzóvá tennie magát. -
Sárpac
nagyúr
Hát elsőre ritkábban jön össze, de volt már rá példa általában helyzettől és hangulattól függ, viszont egy rövid szájrapuszi után a 2. nekirugaszkodáskor már benne szoktak lenne a lányok az ilyen nyalakodásba, pláne ha az ember megejti azt a kis dumát amit írtam, aztán megint elkapja a csajt akkor olyan extázisban lesz, hogy benne lesz szinte mindenben.
Érdemes egyébként egy buli után hazakísérni és úgy megejteni az ilyen dolgokat, mert sokkal jobban benne szoktak lenni, mert a buli alatt szed egy kis alkoholt magába és kellően fel lesz dobva a dologhoz, kevesebb lesz benne a gátlás és gondolkodni is kevésbé tud!
Louro: nyilván nem szia szia után kell az ilyet csinálni, de ismét leírom, ha elhív engem egy csaj akárhová pláne egy parkba 100%-ra tudom, hogy lesz olyan szitu ahol ezt meg lehet játszani.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Goose-T #25947 üzenetére
Nincs mit fokozatoskodni szerintem, teljesen felesleges mert ezeken szerintem túl van a srác...
El kell kapni és kész aztán persze jöhet a duma "bocs hirtelen nem is tudom mi fogott el ne haragudj" ezzel el lehet intézni a dolgot, persze nem kell a nyelvét ledugni úgyse tudja hisz azt a másik félnek is engedni kell!
Fokozatosság=fokozatos kihátrálás a lány részéről ugyanis meg fog ijedni, hogy hú ez bizti akar tőlem valamit mielőtt bármi egyéb más érzés elfogná pl. "tök jól csókol a srác, vajon milyen lehet vele" ez egy az egyben kimaradhat az ilyen taktikából.
Egyszerűen muszáj határozottnak, férfiasnak és kicsit szemtelennek lenni egyszerre egy nőhöz különben kapa az egész!! -
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #25931 üzenetére
Hát figy ha engem elhív egy csaj kutyát sétáltatni egy prakba tuti, hogy egy padon végezzük egymást nyalakodva. Persze lehet szelídebb szolidabb lány is, akkor csak a stratégián kell változtatni, de az eredménynek ugyan annak kell lennie, különben kapa az egész és kutyasitter lesz belőlem nem nőcsábász!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
d_Gabesz007 #25916 üzenetére
Talán séta közbe el kéne kapni az egyiket és úgy lenyomni a torkán a nyelved, hogy aztán már csak a farkadra tudjon gondolni!
Ez a hirtelen ráfordulsz és lenyomsz egy csókot a te esetedbe bizony bizony erősen férfiasságot kölcsönözhet(meglepi lenne az eddigi szelíd egyéniségedhez képest és az már érdekes lehet), nem kell beszarni ha ismered és ő is akkor még csak nyaklevest sem fogsz elszenvedni max egy női "baráttal" kevesebb lesz... -
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Én meg tegnap elugrottam Egerbe majd, a Mátrába voltam túrázni igaz a közbe túrázásból sz@rráázás lett, de leglább kikapcsolódtam picit.
Késő délután tudtam meg, hogy Országos Díjugrató verseny van, azt hittem már egy hete lemaradtam róla, de mint kiderült tegnap volt. Ez van...
Csajokkal nem tom mi van vannak jó bőrők akiken látni, hogy akarnak valamit, de valahogy olyan szinten ki vagyok ábrándulva, hogy még ez sem hoz lázba igazán... -
Sárpac
nagyúr
Egy szösszenet:
"Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának:
- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.
Egy napon valaki hozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is.
A fiú megkérdezte:
- Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?
A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.
A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: 'Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.'
Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben.
" -
Sárpac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #22216 üzenetére
"Bocs, én okos is vagyok, és szép is. És csinos is.Csak nagy mellem nincsen."
Van annak előnye is, legalább egész életedben feszes marad!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #22206 üzenetére
Persze persze ezzel is kezdtem, hogy minden nő más és más tehát másképpen kell megközelíteni is.
Szemkontaktus alatt azokat értettem amiket te is leírtál fontosak az abból kiszűrődő jelek, tehát az a jel is, hogyan és miként kerüli el a tekintetedet és ahhoz milyen arcot vág."persze egyébként lehet igazad van, és szar dolog a methodból tanulni csajozni. én csak finomítottam a technikámon, nem nulla tapasztalattal kezdtem el olvasgatni."
Szvsz az más dolog, neked már van olyan egyéniséged amivel hódítani tudsz és ismered is magadat, a methoddal csak finomítasz rajta, de csajozni belőle főleg 0 tapival hülyeség szerintem...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
orbano #22200 üzenetére
Én ilyen trükkös xarokat sose olvastam nem is tartom értelmét.
Szerintem minden nő más és más, és különböző képen kell őket megközelíteni, lehet persze stílussal hódítani, de szvsz az ritkán lesz hosszútávú, főképpen azért mert az csak egy felszín ami lehet sőt biztos teljesen ellentétes az egyén valódi belsőjével.Ami nekem nagyon bejött az szemezés, hosszan jó mélyen a szemébe nézve szépen felfedezni, és kihozni belőle a nőt.
És ez szerintem minden női típusnak bejövős lehet, bejövős lehet a szégyenlőseknek, a szolidaknak, a csúnyácskáknak és a szexiseknek is mert mindegyiknek különböző okokból kifolyólag, de önbizalmat ad vagy növel. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Gorneck #21839 üzenetére
"de jó lenne túl esne ezen a lelki válságon amiben van, mert minél jobban megismerem annál nehezebb lesz később..."
Szvsz kapd el csókold meg, döntsd le a lábáról.
Ne szarozz vele, ne akard a lelkiproblémáit megoldani, lépj hozzá férfiként különben lelki segélyszolgálat lesz belőled számára, magad számára meg egy lealázott idegroncs. -
Sárpac
nagyúr
Szerintem nagyon szép hangja van.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Borify Péter #20605 üzenetére
A negyedrészéért is ki lehetne tenni a szűrét!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Borify Péter #20600 üzenetére
Tudod az önbizalommal egy nagy baj van sohasem szabad másért feláldozni!
Ha úgy érzed magad mellette, hogy sem magadban sem benne nem tudsz 100%-ig megbízni akkor szvsz halott ügy az egész. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Borify Péter #20595 üzenetére
Csakhogy amíg pátyolgatod a helyzete se fog változni, mert neki ez így jó, de neked láthatóan nem.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Timocicu #20492 üzenetére
" a Nő bizony ajándék, amiért nagyon is meg kell dolgozni - óvni kell, védeni, éreztetni Vele, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy Nő... " " És igen - Nélkületek semmik vagyunk, mert Ti teszitek élhetővé a világot" ;)by Titok
A nő ajándék, de néha Isten csapása is, ezért kell néha megkapálni aztán, hagyni egy kicsit gereblyézni, majd végül megöntözni, ha már mindent szépen rendberakott a kertben.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
kételkedem #20480 üzenetére
De még egyet küldhetsz neki "köszi szépen" felírattal!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Borify Péter #20433 üzenetére
Nagyon hasonlítasz a kollegámra az is ilyen balfasz fazon (már bocs), van egy nője 4éve aki fullra kihasználja, ő meg tűri a végtelenségig a dolgot beleértve a napi veszekedést megalázást stb. meg még amit el sem tudsz képzelni.
Kb. 1000x mondtam neki, hogy rugja ki az ajtón úgy, hogy a földszintig meg se álljon, de hát ugye a kiscsaj ravasz, mert a szexet azt megadja, sőt túlságosan is, ezzel fogja tökénél fogva a srácot. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #20242 üzenetére
hát igen a grafikus kissé elcseszte a szípétgetést!
-
Sárpac
nagyúr
Hasonló csajt keresek hasonló beállítottsággal!
-
Sárpac
nagyúr
Nah becserkészés alatt a kasszás csaj, csütörtökön randi meg ami belefér, már a telószámát is megadta.
Ma is messzíről köszönt nekem, aranyos volt beszélgettünk egy pár sort a többit majd a találkán. -
Sárpac
nagyúr
Nah szurkoljatok, mentem alukálni, holnap eksön!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Lirion #19624 üzenetére
Egy szám megadás nem jelent semmit sem, számtalan olyan nővel volt dolgom aki könnyűszerrel megadta aztán magasról sz@rt bele az egészbe.
A célom ebben a történetben a megnyerés volt és ez bejött, mivel a csaj köszönt rám így nagyon esélyes, hogy eljön a talira, valószínűleg hallotta azt is ahogy haverral diskurálok, hogy "elég hűvös volt biztosan nagyon fáradt, majd legközelebb", mert igazából az ilyen hírtelen kedvességet még én sem értettem ennyi kommunikáció után. -
Sárpac
nagyúr
Ti teljesen el vagytok tévedve, de nem baj Jó pap holtig tanul.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest