- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
"Olyanokat megcsinált, hogy Jeeeesus Christ, és bennem mindig az volt, hogy nem akarom megbántani, ő meg szart arra, hogy nekem mi fáj és mi nem. Ilyen az élet."
Ezt soha nem értettem hogy az emberek mért csesznek ki így magukkal. A jövőben ha hasonló szituba kerülsz ugye már dobni fogod? Másrészt elsőkézből azért vannak együtt a párok hogy szexeljenek, ha elmegyünk a gyökerekig akkor ez az indítattása egy kapcsolatnak.
-
TooN
aktív tag
Amit leírtál az alapján szerintem itt a ti időtök!
Bele kell vágni a dologba és kiderül. Ha akkor olyan jól elvoltatok barátilag, akkor most lehet más is belőle!
Szerintem közeledj hozzá és puhatolózzd ki mi lehet belőle, aztán mehet a közös KV, meg a miegymás!
------
Mi a helyzet staker fronton, régen hallottam a helyzetről? Nem valami majd szerdán kiderül volt?
-
Azért ez a viselkedés nem általános a nőknél, mármint a napi kapcsolat az exekkel. Persze én is tudnék flexes ismerősöket említeni bőven, de azokkal ugye nem kell összeállni.
Amúgy nem látod hülyén a dolgokat, ezért szoktam pl. már az elején egyértelműen tisztázni a játékszabályokat. Ez az exekkel összejárás nem fér bele.
Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest