Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #823 üzenetére
Hja, vicces volt az egész. Vasárnap este betettem a kosárba 149 fontért, hogy majd hétfőn teszek pénzt a netes kártyámra és megrendelem. Erre hétfőn visszament az ára 229-re. Ma reggel beérve melóhelyre még az az amazon oldala volt kint a böngészőn, frissítettem és látom, hogy újra 149. Lecsaptam rá
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest