- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game #2857 üzenetére
Tegnap is félreértettél, erre egyből nekem ugrottál arrogánsan és lekezelően.
Érdekes, hogy egyszer sem voltam se veled, se mással bunkó, ti pedig mégis így kezeltek minden vitát. Nem vagyok önjelölt admin, azt sem tudom mióta fórumozol, de ezért minden normálisabb topikban szólni szoktak, és így szokás, sőt elég durván meg szokták szólni ha ez nincs betartva. Ha úgy érzed bekorlátoltam az életed és a szabadságod azért mert szépen megkértem mindenkit, hogy amennyiben lehetséges használja a szerkesztés gombot, és ez annyira fájó neked, hogy ezért így nekem kell esni akkor ez egy gyönyörű érettségi bizonyítvány. Ennyi, én is befejeztem, mert ez már tényleg gyerekes.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest