Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
Lassan en is raszanom magam, hogy vegyek egy wii-t, de a problema az, hogy a jelenlegi TV-m osszes bemenete halott. Valoszinuleg LCD tv-t veszek, csak a mereteben nem vagyok biztos. Ha gyakran jatszanank rajta tobben, akkor van ertelme nagyobbat venni? (a nagyobb jelen esetben 32''-t jelent
) Illetve hogy viszonyul a wii a 16:9-es meretaranyhoz?
-
shev7
veterán
Ha sikerul szereznem egy wii-t. Es ketten akarunk jatszani, akkor az alapgep melle veszek egy wii play-t, meg egy Nunchuk-ot?
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #147 üzenetére
nemtok spanyolul, de arrol van szo, hogy csinaltak modchipet a wiihez?
-
shev7
veterán
válasz
Shabranigdo #112 üzenetére
tenyleg. A chippelesen most dolgoznak... Nem kovettem a konzolos temakat eddig. A GC-vel mi volt? Azt is most tortek fel a wii-vel egyutt?
-
shev7
veterán
most lattam egy torrentoldalon, hogy le lehet tolteni az NFS: Carbon-t Wii-re. Ezekszerint feltortek a wii-t?
Ezt talaltam: [link]
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
miert a faradt gozben van a topic? nem fert be a jatekok koze?
-
shev7
veterán
Egy masik oldal forumaban leszoltak a Red Steel-t, azert mert nem koveti a jatekos mozgasat, hanem nehany(foggalmam sincs hany) elore letarolt ''figurat'' mutat be attol fuggoen, hogy hogyan mozgatod a remote-ot. Biztos, hogy szuksegunk van a teljes mozgaskovetesre? Nem lehet, hogy az atlag jatekosnak, aki nagyon keveset ert a vivas muveszetehez csak szuksegtelenul megnehezitene a jatekot?
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #67 üzenetére
ez bennem is felmerult mikozben neztem a musort...
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
A wii milyen felbontasban adja ki a jelet?
-
shev7
veterán
Elore leszogezem, nem ertek a konzol jatekfejleszteshez, csak elkepzeleseim vannak. Adott egy ceg amelyik tobb platformra is fejelszt, mert ugye abban van a buli. Fejelszt egy jatekot XBOXra, elkesziti a grafikat, optimalizalja a cuccot ra. Ha kiadjak wii-re is, akkor azert nekik is cel, hogy a grafikai tudas minel kevesbe csokkenjen, gondolom. Azert azzal van rendesen melo. De abban igazat adok neked, hogy ha nem jon ki a jatek a ''nagy'' konzolokra, akkor kevesebb az osszehasonlitasi lehetoseg, es gyengebb grafikat is elvisel a kozonseg.
A lenyeg, csokkenjen egy kicsit az ara (tudom hiu abrand), meg legyen vegre kaphato rendesen (remelem ez nem az), es megveszem.
A masik dologgal teljesen egyetertek. Hiaba fejelsztik nekem a jatekokat x evig, hogy kiraly legyen a grafikaja, ha a story nem fog meg, nincs meg a jatekelmeny mint ami megvolt pl az altalad is emlitett Falloutban(multkor ki akartam jatszani 100%-ra de sajnos nincs ra idom
)
-
shev7
veterán
hat szerintem meg pont, hogy a gyengebb grafika miatt nehezebb. A vasarlok nagyobb igenyeket tamasztanak a grafikaval szemben, igy a GC-hez kepest relative keveset fejlesztett hardveren kell relative sokkal jobb grafikai teljesitmenyt elerni. Ugye itt sokkal inkabb kijon az optimalizalas fontossaga, mint pl az xbox, vagy ne adj isten PS3 eseten. (Arrol most ne beszeljunk, hogy a PS3 mennyire nehez/konnyu fejleszteni, de en is ugy hallottam hogy az ''SDK'' eleg ratyira sikeredett)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Wii-re nehezebb fejleszteni, sot nem hiszem, hogy a mozgaserzekelo tulsagosan megnehezitene, csak azt hogy nem konnyebb, ra fejleszteni, es nem szabad a gep grafikai teljesitmenye es a jatekok ara kozott parhuzamot huzni, mert mig az gep a nintendonak bevetel, addig a jatekok a jszoftverfejlesztoknek -
shev7
veterán
nem vagyok teljesen kepbe a jatek arakkal, de az uj jatekok xboxra is 15k magassagaban vannak nem? Miert lenne olcsobb egy wii jatek. Attol, hogy gyengebb a hardver meg nem konnyebb jatekot fejleszteni ra, sot.
Zenty: Ezt a resi-t annyira emlegeted, remelem tenyleg jo lesz, es nem kell majd csalodnunk benne. Remelem mire kijon mar boldog wii tulajdonos leszek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest