Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Huh srácok…. Első játekom a Mario Odessey a konzolon. Ennyi ötlet, kreativitás…. Elképesztő! Pedig amikor neki kezdtem akkor kb félóra után elengedtem, hogy nem értem körülötte a rajongást. Aztán a feleségem is nyomta s beindult a vezérhangya, hogy hol s hogy lehetne még több holdat beszerezni… innentől kb csak ezzel játszom.
Pedig a Dave the diverbe kezdtem bele s nagyon tetszik az is, de totál parkoló pályára került a kis olasz mellett
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- OLED monitor topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Super Nintendo All Stars + Super Mario World konzol (SNES) 1Chip 02 super nintendo
- Nintendo Switch Lite Gray 32GB. +128GB. SAMSUNG PRO Plus Micro SD. kártyával.
- Playstation 5 Pro- Digit Bontatlan
- Xbox Series X. 1TB. SSD. Csomag eladó. CSERE IS SERIES S. + KP.,OLVASS.
- PS4 játékok eladóak (RDR2, Spider-man, UNcharted sorozat, Detroit, God of War stb)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest