Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz 30z.Samu #17975 üzenetére

    Nekem nem adja a Zelda sajnos pedig nagy RPG rajongó vagyok.
    Sajnos az XP hiánya és az, hogy a karakterfejlesztés kimerül abban, hogy több életerő meg stamina meg a néhány feloldott Shiekah Slate funkció, aztán csókolom. A Zelda fejlesztési vonala annyi, hogy cuccokat kell grindelni és rárakni a karakterre, ami csak egy része egy igazi RPG-nek, karakterfejlesztés meg komplexebb varázslási rendszer is kéne nagyon.
    A harc rendszer szerintem nincs jól összerakva. Eleve XP nélkül értelme se sok van a harcnak, de hozzá ez a folyamatos fegyver törések, gáz. Master módban meg kell a maszk és el kell kerülni a harcot, nincs értelme leküzdeni (egy egyébkén újratermelődő) ellenfelet a pár cuccért, amit eldob. Nem szórakoztat a harc, még az ugrabugrával együtt sem.
    Ami viszont teljesen hiteltelenné teszi számomra a történetet, az idióta japán stílusban túltolt debil gesztikulálások beszéd közben. Nagyon röhejese, például mikor Impa anyó kidülleszti a szemét egy teljesen semleges mondanivaló közben. Eleve a beszélgetések egysíkúak, minimális a választhatóság, de hozzá ez a debil gesztikulálás, egyszerűen nem tudom komolyan venni. Ez sajnos tipikus japán, elég pár rajzfilmet megnézni, amikor túlgesztikulálják, kidüllesztik a szemet stb. Van akinek biztos tetszik, nekem gyerekesnek és debilnek hat és hitelteleníti a történetet.
    Nem régen toltam ki az earthlockot, ami nem is hasonlítható a zeldához a játék komplexitását tekintve. A jól összerakott karakterfejlesztés miatt viszont alig vártam, hogy folytathassam a játékot és a történetet, pedig mondom sokkal egyszerűbb játék, mint a Zelda.
    Ez van, nem jön be mindenkinek, pedig én mint nagy RPG rajongó vártam. Egyszerűen nem érzek késztetést, hogy folytassam. Néha előveszem, tolom kicsit, de unom, sőt az idióta beszélgetések idegesítenek is.

Új hozzászólás Aktív témák