Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Mindenre van már YT videó, a Mario Bros Wii U Switch összehasonlításra is
Azt még most sem értem, hogyan tudta a srác még decemberben tesztelni, de megcsinálta. Megnéztem korábban ezt a videót, de én nagy eltéréseket nem találtam. Pár minta, kövek erezete, ilyesmi, ami különbözik, de van hogy a wii u a részletesebb, van, hogy a Switch. Tény, hogy nem sokat faragtak a kinézeten, fogták az eredeti textúrákat és kicsit nagyítottak rajtuk a nagyobb felbontás miatt és csókolom.
Ami szintén érdekes, hogy a Switchen körben van egy vékony fekete csík és emiatt nem használja ki a teljesen az 1080p-t, de csak találgatni tudok, hogy miért van ez így. Talán a textúra arányok megtartása miatt kellett ez.
A Wii U-n is volt körben vékony fekete csík?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest