Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Sziasztok,
Újra kapható a Metroid: Samus Returns megjelenésekor kiadott Samus amiibo.
Teljesen véletlenül vettem észre. Én 1 éve használtan jutottam hozzá kín keseresen , mert akkorra már rég nem forgalmazták. Most viszont úgy néz ki újabb adagot gyárottak belőle.
Hátha valaki számára érdekes lehet.
-
Lei559
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne Felétek , hogy valaki esetleg foglalkozott e már 3ds játékok borítóinak az újranyomtatásával?
Sajnos az a helyzet állt elő , hogy 1-1 már reális áron nem beszerezhető játékomnál fordul elő az , hogy vagy sérült/német a borítója , vagy csak simán a kártya van meg belőle.
Tudom , hogy ez kicsit feszegeti a határokat legalitás téren , de mivel már a legtöbbjük bolti forgalomban már nem kapható , így azért egy kicsit talán elnézőbb lehet az univerzum e téren.
Előre is köszönöm az infokat!
-
Lei559
tag
válasz
gangstagergo #14448 üzenetére
Ki kell fogni.
Arra vigyázz , hogy EU verzió legyen , mert a japán + usa modelleket nem fogod tudni használni az itthon kapható kártyákkal.
-
Lei559
tag
válasz
gangstagergo #14445 üzenetére
Ez a helyzet egyre csak romlani fog sajna a konzol egyedisége miatt.
-Újonnan tulajdonképpen beszerezni már emberi áron nem lehet , maximum ebay-en horror pénzért , így (ahogy gangstagergő kolléga is említette) csak a használt piac marad. Ahol ha fel is kerül a netre 1-1 gép jobb áron az kb insant elmegy valamelyik "bazáros" által , aki rárakja a hasznát , mert tudja , h erősen keresett a konzol.
-Ezeknek a gépeknek lényegesen nagyobb az amortizációja mint más konzoloknak , sokkal sérülékenyebben , mint montjuk a nagy vetélytársának a PSP szériának.
-Iszonyatos játék arzenállal rendelkezik a széria , és sokan akik most ugranak bele a Nintendo világába , elég hamar rájönnek erre , ezért ők is csak a keresleti oldalt fogják növelni létszám ügyileg.
-A konzol egyedisége.. nem minden esetben lehet emulálni a DS/3DS szériára készült játékokat , ami miatt megint csak az egyetlen lehetőség a gép beszerzése lesz.
(aztán lehet h van rá mód , ezeket a dolgokat nem követem nyomon.)
Szóval amit ma drágénak találsz a használt piacon az nemsokára elég jó vételnek fog számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest