- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish #5024 üzenetére
az átváltozást nem vágtam, de szoktak hasonló karaktereket berakni mario dr mario stb, szóval nem egyedi az eset.
amúgy van aki smash brosban pro annyira, hogy el tudja nekem magyarázni az értelmét? toltam vele sokat, de valahogy soha se tudtam tisztán átlátni a rendszert
akár itt v privát
ja és 1 hét múlva hyrule warriors, van rajtam kívül aki vesz? én 15k collection verziót rendeltem elő, 13 normál helyett sztem nem rossz biznisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest