- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
Te Blaze BIOS-ban nem basztal el valami beallitast?
-
Blaze
csendes tag
A hiba jelentkezett pl. a NeedForSpeed4 esetében is. Most fogom kipróbálni a Medal of Honour-t.
A driver biztos jól volt uninstallálva, ugyanis volt egy format c: közben! :)
Kösz srácok!
Ja, és akkor most mit csináljak, a kártya teljesítményét nem kéne csökkenteni, ha már megvettem. Majd most hétvégén még próbálkozom pár dologgal és majd közlöm az eredményt!
Blaze -
laja
tag
-
Blaze
csendes tag
Kösz srácok!
Sikerült kiküszöbölni a problémát, bár nem értem miért ez hozta meg az eredményt!
DirectX 8.0, agp hardveres opc. kikapcs.
Így is használja a kártyát aprogram!!! De ez miért van nem tudom, a lényeg: Van már textúra!
Csak így meg néha akad a program (Hidden and Dangerous, most játsom újra harmadjára :) )
Tudja valaki, hogy a dX 8-ban mit csinál pontosan ez a funkció ??? -
Mot
csendes tag
Ha mindent végig próbálgattál akkor Bobmasterrel kell, hogy egyetértsek. VGA csere-bere,, ha ez sem megy akkor garba viszza.
-
laja
tag
Tapasztalataim szerint a probléma általában az Nvidia driver nem megfelelő uninstallálásakor lép fel, feltéve, hogy Win98-at v. Windows ME-t használsz. Driverfrissités helyes módja a következő. Az angol verzió esetén: 1. control panel - add/remove programs - Nvidia display drivers uninstallálása. 2. Control panel - display - adapter - change - standard VGA display adapter. Kérésre ujraindit, ronda, kis felbontásu képnek kell bejönnie. Na ezután lehet az új drivert telepiteni, megint csak a control p - display - adapter - change útvonalon.
-
WiLDoR
tag
nekem meg pénzem nincs bazze' 3D-ben... rohadjon meg az ööszeg köcsög zsaru... most spórolhatók +2 hónapig... Grrrrrrr :(
ehh. másik videokártyával nézted? másik driverrel próbáltad a kártyát? minden proginál ugyanez a gond, vagy csak egykettőnél? mennyi ram van a kártyán? bár imho ez driver probléma lesz.... -
Blaze
csendes tag
Namármost!
Elmentem a boltba újítani a konfigon!
Vettem: Eagle Gef2 mx 400, Mercury KOB alaplap + 1.1 Tualatin+ megfelelő ház, maradt a 2 vinyó +CD Író.
Fél óra kardfenés után az eredmény:
Nincs textúrám 3D-ben!!! Csak fehér kitöltés van mindenűtt.
KIpróbáltam a magyar+9 külföldi oldalak fórumainak összes tanácsát (driverek, bios, directx, ...) SEMMI változás!!!
Kérlek, ha valakinek volt hasonló problémája, vagy sejti a megoldást, írjatok!!!
Kösz, Blaze!
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest