Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
Adott egy Samsung 173P tft monitor dvi üzemmódban valamint egy Gexcube Radaon 9600XT videókártya. A monitor - mostmár nem először - rebootnál nem érzékel semmilyen jelet, pár mp után automatikusan kikapcsol (aki ismeri ezt a típust, az tudja, hogy elkezd villogni az analog ill. digital felirat felváltva, majd ha nincs jel, a tft auto kikapcsol). Először próbálkoztam új rebootokkal: semmi, aztán kikapcsoltam a gépet, fél óra múlva bekapcs és működött. Tegnap megint előjött eza hiba, azóta analóg kábellel működik és nem volt ilyen tünet. Ellenőriztem, hogy nem melegedett-e fel nagyon a videókártya, de nem. Mi a legvalószínűbb probléma ilyenkor? Érintkezési hiba? Videókártya? DVI-kábel? Monitor?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Acer Nitro KG251q 25" 180HZ 0,5ms Garanciával
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest