Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Degeczi

nagyúr

válasz koxx #825 üzenetére

részben segít, de a markolat sem növeli meg az obi távolságát, ami annyira közel került, h kövérebb obiknál (pl. Tokina 50-135, Sigma 18-50/2.8) már hozzáért az ujjaim felső része, ami kényelmetlen (hiszen ott nem párnázottak az ujjak),
    másrészt nem szeretem a markolatokat: nagy, ronda lesz tőle a váz, és még a saját lábán sem áll meg többé a legtöbb obival,
    és persze bár stabilabb lesz a fogás, gumiborítást nem ad rá, ugyanazzal az izzadtan csúszós műanyaggal találkozik a tenyér

ha ezzel a vázzal kezdtem volna, talán föl sem tűnik, és elfogadom - de a D70 gyakorlatilag tökéletes fogása után (bár az is műanyag, a legnagyobb kéz is elfért rajta, és az obi is elég távol volt ahhoz, h ne érjenek hozzá az ujjvégek. Ott föl sem merült a markolat témája. A D300-hoz ugyan próbából beszereztem, de a nagy mérete miatt végül nem használom: 1-2 mm-rel ugyan lehetne magasabb a váz, de így is elfogadható, még éppen ráfér a kisujj) kellemetlen kontraszt volt, ezért nem tudtam megbékélni vele

Új hozzászólás Aktív témák