Új hozzászólás Aktív témák
-
iddiko
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, a gépem néha megadja magát, gondol egyet és kiírja ezt:
Most lesz egy éves a gép szeptemberben....
Semmi gond nem volt addig még nem tisztítottam meg az aluláteresztő szűrőt, mert akkor már megvolt több mint fél éve és jártam már vele poros helyeken így gondoltam miért ne:
a tisztítással nem volt semmi gond, azt írta ki ami a leírásban is megadtak, de utána elkezdte csinálni ezeket a "meghalásokat", van hogy sűrűbben ( egy nap akár 3* is) van hogy csak hetente egyszer, de általában fél-egy perc alatt helyreáll ( vagy csak várok, vagy kiveszem az aksit egy pillanatra ) de ma jó 5 percig "pihent" hiába csináltam vele akármit csak nem akart visszaállni.
Mikor így "pihen" végül is mindent enged azon kívül hogy beállítsd rajta a fényképezéshez az adatokat, a menüben ugyan úgy lehet állogatni és a képek visszanézését és letöltését is engedi.
Volt hogy valakivel történt hasonló?
Mit tudtak vele csinálni a szervizben?Ildi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest