Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
szerk.: Ha az összes gépnek lenne saját topikja, a legtöbb topik nem lenne túl mozgalmas.
-
Pazolini
senior tag
Ennyire kevés a D80 tulaj?
Vagy más topikba írnak?
Akkor meg hova? -
runner 125
nagyúr
Hali!
Jó választás!
18-70 átlagos felhasználásra bőven jó, de alapobiként egy 18-135 is jól szolgál. ( 18-70 a fém bajonett miatt jobb lehet, bár gondolom eleinte úgysem cserélnéd sűrűn)
Nekem úgy rémlik a gyár 50.000-ig "biztosítja" a hibátlan működését, de osztrák forumon láttam már 100.000 felett is.
Szvsz ilyen árban találsz kevesebb expos D80-at is, esetleg expressz-en,pixinfo-n is szétnézhetsz.
Üdv.M -
hodav
csendes tag
hali
Lehet,hogy van nikon topik de tele van mindennel, itt meg csak D80!
A gép 2 éves,ugye.
87k-ba kerülne, Csak a váz.Én is arra az obira gondoltam, csak előbb a váz legyen meg.
köszönöm!
-
johnjohn
addikt
Hol akarod venni, és mennyi a kereted gépre és objektívre ?
16 000 expó elvileg nem túl sok,de sok függ a gép használati módjától is, szerintem találsz kevésbé használtat is.Nincs megadva D 80-nál az expószám tesztelt értéke, de 40-60 000 körül biztos kibírja.A CCD szennyezettsége, és a kereső porossága nagyobb kérdés egy 2 éves gépnél.
Döntsd el mit fotóznál főként, általános használatra--utazás,családi események--a 18-105 VR obi jó választás.
A Nikon topicban való kutakodás segítségedre lehet, ahogy " philoxenia " utalt rá,nem biztos , hogy kellett ez a külön téma. -
philoxenia
MODERÁTOR
A nagy Nikon DSLR topikban a D80-ra 594 találat van. Szerintem nem kellene külön topik neki, de várjunk pár napot....
-
hodav
csendes tag
Sziasztok!
Mivel még nincsen külön téma a NIKON D80-nak ezért én nyitok 1-et.
Várok minden kedves Nikon d80 tulajdonost!
Nekem is nemsokára lesz egy ilyen szuper kis gépem, már csak idő kérdése.
Lenne 1-2 kérdésem.
Milyen obit érdemes hozzá venni ha kezdő vagyok ?
2 éveses 16 ezer expoval szabad gépet venni ?
Mennyi a kb max expo(átalgosan) amit bele lehet tenni ?Várrom mindenkit!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest