Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Hello!
Nekem is a szaggatós probléma jön elő, de nekem X1950Pro-val. 2 GB RAM, E2160-as proci. Már kipróbáltam 3 catalystet. Valakinek van ötlete?
Köszi:
D -
Pocak89
senior tag
Hy! Játszik vki gamepaddal? Mert én játszok azaz -nék ha jó lenne. Az előző NHL-ekkel semmi probléma nem volt csak a 08-al. Egyszerűen be sem leeht állítani. Kb. 10-szer kell megnyomni a gomokat mire elfogadja nagyon lassú, billentyűzetet meg simán lehet. Az NHL oldalán is olvastam a fórumban hogy másoknak is ilyen problémáik vannak. Pedig mindenképpen gamepaddal akarom játszani mert billentyűzetről furcsa is meg nem olyan jó. Ha tud vki segítsen pls.
-
SacRiFicE
csendes tag
Bizony!
Ez 3 eset már elég volt a gyanúra. Letölöttük a legújabb nvidia drivert és most simán megy a game, sehol egy akadás!

Üdv, Petya.
-
SacRiFicE
csendes tag
Hali,
Nekem és egy havernak is ugyanez a probléma áll fennt. Néha szaggat, néha nem.
A két konfig elléggé eltér egymástól (core 2 duo <-> x2, ddr2 <-> ddr1, ide <-> sata), csak egyetlen közös van bennük, hogy nvidia videókártyánk van, neki 7600GT, nekem pedig 6600GT. (Az alaplap mondjuk mindkettőben gigabyte, de az egyik 965P a másik pedig egy nf4 ultra chipsettel van szerelve, így szerintem ez sem mondható azonosnak.)Ahogy nézem a te konfigod eléggé az ővére hasonlít, de az enyémmel szintén csak az nvidia kártya egyezik meg. Milyen verziójú drivert használsz?
Több visszajelzés kellene, h ez valóban az nvidia sara...
Nálunk 91.31-es és 91.47 verziók vannak és egyik sem nyerő ... lehet újítani kellene?
Üdv, Petya.
-
edgR
őstag
barkinek van kedve jatszani dobjon 1 mailt!
-
ftc
nagyúr
Jol van benne a szlovák himnusz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janos80
senior tag
sziasztok
nos az a tema,hogy valamikor nem szaggat,valamikor meg szaggat,es az istenert nem tudok rajonni hogy miert. valamikor elinditom,es ameddig ki nem lepek addig tokeletes,aztan ujra inditom a jatekot meg akkoris,aztan restart a gepnek,es utana szaggat. valakinek valami tipp??
termeszetesen tobbszor szaggat,mint normalis
udv
Janos -
Drizzt
nagyúr
Van valami auto target, meg shooting, mindkettőt manualra nyomtam, így messziről bemennek a lövéseim, ha machinálok az irányokkal gyakran, ha meg bekapcsolom őket, akkor nem megyek semmire. Lehet nem pont ez a nevük a cuccoknak. Mondjuk így meg oldalpasszból kapásgólt nehezebb lőni picivel.
-
edgR
őstag
fasza. grafikai szinten (minden maxon) kb 3-4evvel ez elotti szint. vajon miert van az, hogy az xbox360-as verzio merfoldekkel szebben nez ki
/koltoi kerdes volt../ holott pc-ben sokkal tobb a lehetoseg, jobbak a hardverek.. ja, az optimalizaciorol meg akkor ne is beszeljunk.. ~60 fps atlagom van a fenti configon ..
a marketing szotol pedig mar a hajam egnek all, pedig nincs sok belole.. elveszik az ember kedvet a folytatasoktol vegervenyesen..
funkcionalitasban tetszik a jatek. -
-
ftc
nagyúr
Stbail 60FPS
Ma aláztam a cheheket 8:0
jobb az irányitás keevsebb gomb -
ftc
nagyúr
nincs wide támogatás

-
Drizzt
nagyúr
Gondolom ez nem segít túl sokat, de nálam abszolúte nem. Mondjuk a nézőkön amikor megy végig a kamera, akkor picit ugrál a mozgása.
Amúgy a játék bejön nagyon, habár ténylge nincsenek benne 99 óta egetverő változások, már egyszer sikerült kitörnöm itt is a palánküveget, elég ritkán jön össze.
Boksszal meg eddig még nem találkoztam, viszont legutóbbi meccsemet a szezonban 14-2-re nyertem. 
-
Drizzt
nagyúr
Hello. Már megjelent ez a játék. Lenne is pár kérdésem. Szerelni hogyan lehet jól? A Body checkkel gyakran kiállítanak, kéne valami jó módszer! A góllövés se megy nagyon egyelőre. Egyébként a játék szerintem 99 óta nem változott valami sokat, minden évben csak picit, de az is jó volt már. Jah, a face-offok nagyon nem mennek.
Jó tanácsok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/koltoi kerdes volt../ holott pc-ben sokkal tobb a lehetoseg, jobbak a hardverek.. ja, az optimalizaciorol meg akkor ne is beszeljunk.. ~60 fps atlagom van a fenti configon ..
Boksszal meg eddig még nem találkoztam, viszont legutóbbi meccsemet a szezonban 14-2-re nyertem.