- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hat nemtom nekem egy tnt2-m van mar jo ket eve es mindig az aktualisan legujabb detonatort (mar amennyire kovetem a megjeleneseket) hasznalom hozza, de soha instabilitasi gondom meg nem akadt
mas: az, hogy az fx5200 es a gef2 ugyanannyi fps-t er el, tobbek kozott annak is koszonheto, hogy mig a ezlobbi 9es, az utobbi csak 7-es directx-et tamogat, s ennek megfeleloen mas es mas latszik a ket kartyat hasznalva a jatekban (mint az egynel is volt) -
Raider79
csendes tag
A haverodnak csak azt tudom ajánlani,hogy a gf2-es karira rakja rá a 29.42-es detot,mert azok a karik,ill a gf4-es sorozat is azt díjazta a lejobban.Ez saját tapasztalat.A markokat nem szereti,de viszont minden játék szebben fut ezzel a driverrel,és azokkal a karikkal.Az 5200-esdre nem tudok mint mondani,csak annyit hogy probálgasd cserélgetni a drivereket mindaddig amíg nem találsz olyat amit a karid szeret.
asusp4c800-e deluxe,3ghzprescott@3.7ghz,asusv9950@5950ultra,dual400mhzkingston@480mhz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest